Kesslers farvel: Sauerland tror stadig på Ward-kamp

- Mikkel er alt, alt for god til at trække sig tilbage, siger bokserens promotor

Frank Sinatra kom jo også tilbage gang på gang, siger Kalle Sauerland, der fuldt og fast tror på en fremtidig storkamp til Kessler (Foto: Lars Poulsen).
Frank Sinatra kom jo også tilbage gang på gang, siger Kalle Sauerland, der fuldt og fast tror på en fremtidig storkamp til Kessler (Foto: Lars Poulsen).

Kalle Sauerland opholder sig for tiden i USA. Herfra modtager han Kesslers ord om sit karrierestop med respekt, men også ganske forbeholdent.

- Jeg har det lidt med boksere, der pensionerer sig, som jeg havde det med Frank Sinatra: Han kom jo også tilbage gang på gang.

- På samme måde må jeg indrømme, at jeg tænker i tilfældet Mikkel Kessler og hans ’midlertidige pensionering’.

Mikkel Kessler, der i dag annoncerer sit karrierestop, har masser af planer for fremtiden (Foto: Jonas Olufson). Boksning Kesslers farvel: Det skal han lave nu

Så gode venner var de engang. I dag er der ikke mange varme følelser mellem Mogens Palle (t.v.) og Mikkel Kessler (Foto: Thomas Sjørup). Boksning Mogens Palle sviner Kessler: Varm luft!

- Ærligt: Jeg tror stadig fuldt og fast på, at vi ser ham i ringen igen. Det er der primært to årsager til: For det første er han alt, alt for god til at trække sig tilbage.

- For det andet er min opgave, mere end noget andet, at forsøge at skaffe Mikkel en kamp mod Ward eller Froch. Guderne skal vide, at jeg knokler både dag og nat for at få sådan en kamp på plads, og folk, der kender mig, ved, at jeg plejer at få min vilje, lyder det med et selvtillidsfuldt grin over Atlanten.

Herunder fortæller Mikkel Kessler, hvorfor han har valgt at stoppe sin karriere:

Herunder fortæller Mikkel Kessler, hvad han gerne vil huskes for i fremtiden:

Mikkel Kessler trækker sig tilbage efter 49 kampe som professionel (Foto: Lars Poulsen). Boksning Kessler indstiller karrieren

  (Foto: Jonas Olufson) Boksning TV: Kessler: Derfor stopper jeg

0 kommentarer
Vis kommentarer