Annonce:
Annonce:

Klar til boksebrag: Her skal Kessler bokse i sit comeback

Opgøret mod Roamer Alexis Angulo bliver i Herning 11. november

Kessler vender tilbage til Herning, hvorfra han har så gode minder. Foto: Claus Bonnerup
Kessler vender tilbage til Herning, hvorfra han har så gode minder. Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Boksning

Herning er Mikkel Kesslers hjemmebane.

Sådan bliver det også 11. november, når den 38-årige tidligere verdensmester gør comeback mellem tovene efter tre et halvt års fravær, erfarer Ekstra Bladet.

I løbet af de kommende dage bliver Herning offentliggjort som arena for opgøret mod den ubesejrede columbianer Roamer Alexis Angulo, der har 22 sejre på rekordlisten. 19 af kampene for den regerende WBO latino mester er vundet før tid.

Herning har været Mikkel Kesslers hjemmebane ved flere lejligheder. Det var her, han udraderede Gusmyl Perdomo og vandt på teknisk knock out i fjerde omgang tilbage i 2009.

Siden besejrede han Carl Froch og vandt WBC-titlen året efter i Messecenter Herning i det, der har været en af de flotteste kampe på dansk grund i mange, mange år.

Annonce:

Senest han boksede i Herning var i december 2012, hvor han allerede i tredje omgang vandt på teknisk knock out over Brian Magee.

Det var ellers ventet, at Mikkel Kessler skulle have deltaget i den stort anlagte World Boxing Super Series, hvor han kunne have fået et Wild Card til turneringen. Men Mikkel Kessler takkede nej til invitationen, fordi han ikke mente, han var klar til så stor en udfordring på nuværende tidspunkt.

Nu er planen i første omgang, at Kessler skal møde Roamer Alexis Angulo, og så skal det siden afgøres, hvem han kan få en kamp mod i løbet af næste forår.

I et interview med Ekstra Bladet tidligere på sommeren slog Mikkel Kessler fast, at ingen kom til at presse ham med i World Boxing Super Series, hvis han ikke førte sig klar til udfordringen. Og sådan blev det.

Annonce:

11. november er i øvrigt samme dato, som Danmark måske skal spille playoff kamp om at komme til VM. Det skal Åge Hareides mandskab, hvis de sikrer sig andenpladsen og samtidig slutter som en af de otte bedste toere i de ni europæiske grupper.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: