Klausul i Mayweather-kamp kan koste dyrt: 'Tænk på søgsmålet'

MMA-kæmperen Conor McGregor vil blive ramt på pengepungen, hvis han i kampen mod Floyd Mayweather tyr til tricks fra MMA-verdenen

For sportsfans med hang til at kigge på øretæver er kampen mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather sommerens helt store begivenhed.

'The Billion Dollar Fight', bliver kampen i Las Vegas allerede kaldt - selv om prognoser mere skønner, at der er tale om en halv. Milliard dollars altså.

Det er immervæk også mere end 3,3 milliarder kroner, der skal fordeles mellem de to boksere - flest til bokseren Mayweather, mens MMA-champen McGregor under alle omstændigheder også kommer til at tjene flere penge end nogensinde. Også selv om han er ude i en disciplin, han aldrig har excelleret i på et professionelt plan.

Men der bliver ikke noget af at snige et MMA-trick eller to med i ringen. Tilbagefald til den mere rå kampteknik i MMA kan nemlig koste McGregor dyrt, forklarer UFC-præsident Dana White, der afslører, at der er en klausul i kontrakten.

- Det kommer ikke til at ske, at han forsøger at sparke. Det står i kontrakten. Det her er en boksekamp, der er underlagt reglerne i boksning.

- Vi taler altså om en fyr som Floyd Mayweathers værdi i sporten - tænk på søgsmålet, hvis det nogensinde skete.

- Conor elsker penge, og han vil tabe mange penge, hvis det skete, siger Dana White.

De to kamphaner, der har kørt et hårdt psykologisk spil mod hinanden i halvandet år, mødes i T-Mobile Arena i Las Vegas 26. august. Conor McGregor har aldrig bokset før, mens Floyd Mayweather har 49 sejre i lige så mange kampe.

Professionel boksning i KB-hallen. 5.kamp. Jan Devos, Holland. Tom Bogs, Danmark. Foto: Erik Gleie Sport og Spil Husker du Tom Bogs, brødrene Bredahl og Jesper D? Sådan gik det alle de danske europamestre i boksning

Floyd Mayweather har ikke være i aktion i to år, men er klar til at tælle mønterne - måske mens der tælles over Conor McGregor... Foto: AP Boksning - 14. jun. 2017 - kl. 23:56 Monsterkamp på plads: Mayweather i ringen mod MMA-stjerne

Se også: Bokselegenden Mayweather forøger sin formue på 4,6 mia. kr. i en ny kamp

Se også: Fordømmer årtiets kamp: 'Det har ingen sportslig berettigelse'

Se også: Mayweather advarer UFC-stjernen: Stop med at snakke lort

Se også: Zlatan om Mayweather og McGregor: Havde sendt dem begge på hospitalet

19 kommentarer
Vis kommentarer