Kvinde provokerer Mayweather: Jeg kan banke dig

Den kvindelige MMA-kæmper Ronda Rousey mener, at hun kan slå boksestjernen Floyd Maywather i en kamp uden boksehandsker

MMA-kæmperen Ronda Rousey er ikke en kvinde man skal ønske sig at slås med. Hun har ikke tabt i sine 12 kampe og mener nu, at hun kan nedlægge Floyd Mayweather. (Foto: AP/David Becker)
MMA-kæmperen Ronda Rousey er ikke en kvinde man skal ønske sig at slås med. Hun har ikke tabt i sine 12 kampe og mener nu, at hun kan nedlægge Floyd Mayweather. (Foto: AP/David Becker)

Hun er ingen lille frøken i sart sommerkjole, med fine fornemmelser og albuerne ind til siden. Og det er nok også meget godt. For 28-årige Ronda Rousey er MMA-kæmper og er derfor vandt til at give og tage imod slag, spark, kvælertag og saftige skallesmæk. Faktisk er hun så dygtig til den voldsomme kampsport, at hun i 12 professionelle kampe aldrig har tabt.

Men ud over at være rap med hænder og fødder i et ottekantet bur, er hun også rap med munden. For nu hævder Rousey, at hun er i stand til at banke hvem som helst i verden - også den ubesejrede boksestjerne Floyd Mayweather, hvis han altså tør møde Rousey på hendes præmisser..

- Floyd er en af de bedste boksere nogensinde. Han ville helt sikkert slå mig i en boksekamp. Men desværre deltager jeg ikke 'kampe'. Jeg slås for at overleve, siger Rousey til sine fans, som har stillet hende spørgsmål inde på Reddit.com, hvorefter hun uddyber, hvad der gør hende i stand til at besejre Mayweather:

Se også: Bokser bisat: De hårde negle græd

- I en en slåskamp uden regler kan jeg slå hvem som helst på denne planet. Boksning er en fed videnskab med strenge regler, som jeg respekterer og arbejder på at forbedre hver eneste dag. Men mit ærlige svar er, at jeg slår alle i en kamp uden regler.

Indtil videre er det dog ikke blevet til nogen virkelig nævekamp mellem de to kampsportsstjerner.

Se også: Mayweather: Her er de fem bedste i historien

Men siden sommeren 2014 har Rousey og Mayweather været i verbal infight med hinanden, fordi Mayweather sidste år hævdede, at han ikke anede, hvem Ronda Rousey var til trods for MMA-kæmperens åbenlyse succes i ringen.

Og det har Rousey slet ikke glemt. For da hun fik den fornemmeste, amerikanske sportshæder i juli måned ved at vinde prisen som 'Årets kæmper' i USA foran Mayweather, svarede hun bokseren igen med maner.

- Jeg gad vide, hvordan Floyd har det med for én gangs skyld at blive slået af en kvinde. Nu vil jeg gerne se ham lade, som om han ikke ved, hvem jeg er, sagde Rousey direkte ind i kameraet, efter hun havde modtaget prisen.

For mindre en to uger siden viste Rousey, at hun ikke bare sådan lige er en kvinde, man glemmer. I sin 12 professionelle MMA-kamp smadrede hun brasilianske Bethe Correia på knockout efter bare 34 sekunder. 

53 kommentarer
Vis kommentarer