Annonce:
Annonce:

Lamslået Klitschko: Troede ikke det var muligt

- Jeg havde aldrig troet, han kunne gøre det, sagde Vladimir Klitschko om tabet af VM-titlerne i sværvægt til Tyson Fury, ukrainerens første nederlag i mere end 11 år

Med blodet silende ned ad kinderne måtte Vladimir Klitschko konstatere, at han ikke længere var verdensmester. (Foto: AP/Martin Meissner)
Med blodet silende ned ad kinderne måtte Vladimir Klitschko konstatere, at han ikke længere var verdensmester. (Foto: AP/Martin Meissner)
Annonce:
Følg Boksning

DÜSSELDORF (Ekstra Bladet): Der kommer en rematch.

Vladimir Klitschko har domineret sværvægtsklassen i boksning de sidste 10 år, og det i en sådan grad, at mange i boksesporten har været dødtrætte af at se på den mekaniske ukrainer.

Men en rematch mod Tyson Fury, der lørdag aften erobrede alle VM-titlerne, skal selvfølgelig forsøges, selvom Klitschko med hastige skridt nærmer sig de 40 år.

- Det er lige sket, men der kommer med sikkerhed en rematch, sagde Klitschko på pressemødet efter midnat.

Se Fury slå Klitschko her:

Stemningen på pressemødet var fuld af respekt fra begge parter, både fra Fury og Klitschko. Den store ukrainer havde mærker i ansigtet efter kampen, mens Fury ikke lignede en mand, der havde været i kamp.

Annonce:

- Jeg var godt forberedt på kampen, men han er hurtig for sin størrelse. Jeg havde aldrig troet, han kunne gøre det, men det gjorde han. Jeg manglede hurtighed, og det havde han. Jeg kunne ikke finde den rigtige afstand. Hans rækkevidde generede mig. Jeg prøvede, men det skulle bare ikke være, sagde Klitschko.

Boksechok: Ny verdensmester i sværvægt!

Den 39-årige ukrainer tabte 115-112, 115-112 og 116-111 på de tre dommersedler, hvilket var et udtryk for, at han aldrig rigtig fik held til at dominere Fury, skære ringen af og og lande onde venstre-højre-kombinationer.

Tværtimod dansede Fury og scorede de fleste af kampens træffere i kraft af større hurtighed og træfsikkerhed.

Den detroniserede mester havde selvfølgelig sin bror, Kievs borgermester Vitali Klitschko, ved sin side før, under og efter kampen mod Fury, og Vitali var lige så overrasket som sin bror over det, der lige var sket.

- Jeg ved, hvor god Vladimir er, og Vladimir viste det ikke. Jeg kender hans styrker, men jeg så dem ikke, sagde Vitali efter kampen.

- Måske var det bare en dårlig aften, men jeg er ret sikker på, at Vladimir vinder en rematch og viser verden, hvem Vladimir Klitschko virkelig er, lød det fra broderen.

Annonce:

Fury fyrer den af: Griner ad mulig modstander

Vladimir Klitschko vandt OL-guld i 1996, før han blev professionel. Han var WBO-verdensmester i sværvægt fra 2000 til 2003, før et par slemme KO-nederlag satte ham tilbage.

I 2006 erobrede Klitschko IBF-titlen, senere føjede han WBA- og WBO-titlen til samlingen, ligesom han indtil lørdag aften var anerkendt som den ubestridte sværvægtsmester, hvilket bæltet fra Ring Magazine symboliserer.

Nu er alle titlerne Tyson Furys.

Se begge bokseres reaktion efter kampen (Video: AP)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: