Lander stor aftale: Gode nyheder for dansk topboksning

Ekstra Bladet og Danish Fight Night indgår et tre-årigt samarbejde. De danske top-boksere kan ses via Ekstra Bladets Plus-abonnement til 99 kroner om måneden

Ekstra Bladet indgår samarbejde med Mogens Palle vedr. boksestævner. Producer: Martin Lorentsen

Boksefans har længe skullet søge med lys og lygte for at finde de danske fightere i aktion, men nu har Ekstra Bladet og Danish Fight Night indgået et samarbejde, som sikrer dækningen de næste tre år.

Her kommer Danish Fight Night-stævner fremover til at kunne ses på ekstrabladet.dk. Det kræver kun et Ekstra Bladet++ -abonnement, som kan købes for 99 kr./måned.

Første event er allerede 15. juni, hvor blandt andre Jeppe Morrell skal kæmpe om IBF Baltic-titlen, Sarah Mahfoud står over for sidste og afgørende VM-test, og Enock Poulsen skal slås for European Boxing Unions EU-titel.

Endelig skal Ditlev Rossing forsvare sin WBC-juniortitel i en såkaldt 'Graduation Fight'.

Sarah Mahfoud er interkontinental mester i IBF. Hun skal også i kamp i Randers. Foto: Lars Poulsen
Sarah Mahfoud er interkontinental mester i IBF. Hun skal også i kamp i Randers. Foto: Lars Poulsen
 

Mogens Palle, som står i spidsen for Danish Fight Night, er begejstret for samarbejdet.

- Ekstra Bladet har været meget inde i boksning, og jeg håber, at de vil være med til at bygge noget op inden for professionel boksning, så vi kan komme tilbage til tidligere tiders niveau.

- Vi er kommet op på et temmelig højt niveau, og med tre titelkampe til stævnet i Randers er der lagt op til noget godt. Det bliver et kanon stævne. Det er jo unge mennesker, der skal i ringen, og jeg ser store muligheder i dem.

- På det her tidspunkt, hvor jeg er blevet 85, går jeg op i, hvilke kampe jeg selv har lyst til at se. Jeg er godt tilfreds med det, vi har planlagt.

Så kan du love, at Danish Fight Night-bokserne får den modstand, de fortjener?

- Det kan jeg love dig.

På Ekstra Bladet er glæden over aftalen med Mogens Palle også lige til et VM-bælte.

- Ekstra Bladet har altid haft et stort og engageret boksepublikum med masser af passion for sporten. Dem kan vi nu forkæle endnu mere med denne aftale, hvor vi kan streame Danish Fight Night-stævnerne til vores PLUS-kunder.

- Heldigvis stiger kvaliteten hos Mogens Palles boksere støt og roligt - og der er næppe tvivl om, at han står med den mest talentfulde stald i dansk boksning. Derfor er det fedt, at vi med denne aftale kan være med hele vejen og forhåbentlig få genrejst dansk topboksning, siger Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen.

Stævnet 15. juni afvikles i Arena Randers og er med navnet 'Jørgen 'Gamle' Hansen Memorial' en hyldest til den gamle mesterbokser, der boksede flere store kampe i netop Randers. Blandt andet i den legendariske sejr over Dave Boy Green, der fandt sted for 40 år siden.

Køb adgang til stævnet og en masse andet fedt PLUS+indhold lige her.

Professionel boksning i KB-hallen. 5.kamp. Jan Devos, Holland. Tom Bogs, Danmark. Foto: Erik Gleie Sport og Spil Husker du Tom Bogs, brødrene Bredahl og Jesper D? Sådan gik det alle de danske europamestre i boksning

Det store danske håb Oliver Meng leverede varen fredag aften i Nykøbing. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Brutale knockouts og danske titler: Få ALT fra fredagens boksebrag her

Deontay Wilder så ond ud i nat, og modstanderen i ringen fik da også tæsk. Foto: AL BELLO/Ritzau Scanpix Boksning Ville myrde ham: Brutalt knockout i 1. omgang

Mogens Palle har fortsat promotor-licens. Nu får datteren, Bettina Palle, også en promotor-licens, mens Brian Nielsen har droppet sin. Foto: Mogens Flindt. Boksning Super-Brian dropper titel

Sarah Mahfoud går efter en VM-kamp. Foto: Per Rasmussen Boksning Fik sviner af rivalen: - Hun skal nok blive klogere ...

12 kommentarer
Vis kommentarer