LIVE-TV: Nu kommenterer Kessler de nye boksehåb

Den tidligere verdensmester Mikkel Kessler sidder klar som kommentator, når Ekstra Bladet blænder op for det store boksestævne 'KBH vs. London'. Se med LIVE her

Lørdag aften står i boksningens tegn, og ingen ringere end Mikke Kessler sidder klar til at guide dig igennem aftenens boksestævne, som finder sted på Radisson Scandinavia Hotel i København.

Mikkel Kessler sidder klar på kommentator-stolen

Her skal et udvalgt hold fra København op mod nogle af de bedste bokse fra London, og der skal i alt bokses otte kampe uden hjelm.

Uden mad og drikke...

Se kampene LIVE øverst på siden

Kessler tilbage i barndomsklubben: Samme lort der bliver lukket ud

36-årige Mikkel Kessler boksede sin sidste kamp tilbage i maj 2013, hvor han blev besejret på point i Carl Frochs revanchekamp. Han har definitivt lagt boksehandsker på hylden, og nu vil han hellere hjælpe de unge boksere fra barndomsklubben CIK på vej. Han glæder sig til at se de unge boksehåb i ringe i aften.

Kessler var også et smut i ringen - dog uden boksehandskerne på

- Min tid er forbi, og jeg synes, at jeg har gjort det på en ordentlig måde. Jeg prøver at koncentrere mig om noget, og jeg vil også gerne hjælpe drengene hernede, når jeg har tid. Jeg har haft min karriere, og min gamle krop knirker også lidt.

Kessler blev dog lokket en tur op i ringen igen, da Ekstra Bladets udsendte mand fik et par på hovedet:

LIVE-TV: Nu kommenterer Kessler de nye boksehåb

Kessler tilbage i ringen: Her smækker han journalist i gulvet