Lyn-knockout: Bosnisk boksebold sendt til tælling på 15 sekunder

Abdul Khattab mødte lige akkurat 15 sekunders nærmest hjælpeløs modstand i Vesterhavshallen i Ringkøbing, inden et tørt hug i mellemgulvet sendte Adnan Hadzihajdic til tælling. I aftenens sidste opgør vandt Mikkel Nielsen på point i en temmelig rodet affære

Se det vilde knockout her. Vi beklager den ringe lyd

RINGKØBING (Ekstra Bladet): - Sikke en herre-fight, erklærede bokse-stævnets vært efter lørdagens sidste boksekamp.

Og ja! Det var sgu en intens, men også temmelig rodet kamp mellem Mikkel Nielsen (7-0) og svenske Karlo Tabaghua (18-12).

29-årige Mikkel Nielsen startede opgøret ekstremt energisk.

Den danske weltervægter bød for alvor sin svenske duellant op til dans i Vesterhavshallen. Begge boksere fik sendt slag i paraderne - og enkelte fuldtræffere var der iblandt.

Men som kampen skred frem blev slag-udvekslingerne udskiftet med benhårde infights, så kampdommeren ofte måtte skride ind med det velkendte ‘break’.

Mikkel Nielsen sendte en drabelig uppercut i ansigtet på Karlo Tabaghua i 4. omgang. Men ellers blev der i virkeligheden taget og givet i lørdagens sidste boksebrag.

Mikkel Nielsen kunne fejre endnu en sejr. Foto: Lars Poulsen
Mikkel Nielsen kunne fejre endnu en sejr. Foto: Lars Poulsen
 

Svenskeren boksede også en uskøn omgang boksning med hele to slag under bæltestedet - som sjovt nok kun blev straffet med henstillinger.

Til gengæld så det ud til at gøre rigtig nas på Mikkel Nielsen.

Publikum skreg på Mikkel Nielsen i slutningen af opgøret! Og danskeren kæmpede en brav kamp for at hive en pointsejr i land.

Men trods en lidt uskøn affære til sidst i Vesterhavshallen blev det til en samlet og enstemmig pointsejr til Mikkel Nielsen med dommerstemmerne 60-54, 60-54 og 60-54.

Knockout på 15 sekunder

Abdul Khattab (tv.) fik en lynsejr mod en svag bosnier. Foto: Lars Poulsen
Abdul Khattab (tv.) fik en lynsejr mod en svag bosnier. Foto: Lars Poulsen

Kessler-lærlingen Abdul Khattab var matchet hårdt mod svenske Oliver Flodin tilbage i januar i Struer til Team Sauerland-stævnet, hvor Dina Thorslund bl.a. forsvarede sin VM-titel.

Derfor var det en lidt mere overkommelig modstander som ventede lørdag i Vesterhavshallen i Ringkøbing. Og ja, overkommelig!

Publikum nåede akkurat at få 15 sekunders bokse-show, og så var det ellers slut-prut-finale.

Abdul Khattab (16-2-1) skulle op imod bosnieren Adnan Hadzihajdic (4-17-1). Og efter ganske få øjeblikke var den kamp overstået. Khattab sendte et hårdt slag i mellemgulvet på Hadzihajdic der knækkede sammen og måtte en tur til tælling.

Men ben bosniske boksebold kom sig aldrig over smerten eller chokket og lod sig tælle ud. Dermed vandt en overrasket og smule frustreret Abdul Khattab på knockout.

Oliver Møllenberg tog en fin sejr. Foto: Lars Poulsen Boksning Serbisk bankekød - Stensikker sejr til 18-årigt talent

Arkivfoto: Peter Klint/Ritzau Scanpix Boksning Chokdebut: - Mange rystede på hovedet

Abdul Khattab skal lørdag aften igen i ilden. Foto: René Schütze. Boksning Slut: Lutter danske sejre

Hallen, hvor de bedste speedskatere i verden mødtes for et år siden for at kæmpe om olympisk guld, står nu tom. Ikke en gang Sydkoreas egne speedskatere træner der. foto: AFP/Ritzau Scanpix Sport og Spil - Det er sørgeligt at se: OL-byen forladt et år efter OL

Brasilianske Bechara Oliveira var uhyggelig på frispark. Her fejrer han pokalsejren med OB i 2007. Foto: Linda Johansen Sport og Spil Husker du Højer, 'Mini' og Bechara? Her er Superligaens frisparkskonger

13 kommentarer
Vis kommentarer