Annonce:
Annonce:

Manager provokerer: Er Patrick for svær for Kessler?

Patrick Nielsen skal have en kamp, der motiverer, og hans manager forstår ikke, hvorfor Sauerland afviser. Det må være Mikkel Kessler, der er bange for de dybe stød

Annonce:
Følg Boksning

- Patrick er blevet tilbudt flere kampe, men hans vej er en anden end Mikkel Kesslers. De to kommer ikke til at mødes i en boksering i den nærmeste fremtid.

Promotor Kalle Sauerland afviste i BT tidligere på dagen Patrick Nielsens ønske om en kamp mod Mikkel Kessler, der efter en comeback-kamp, men Patrick Nielsens manager, Simon Lundt, forstår ikke, hvorfor kampen mellem de to Sauerland-boksere bliver afvist. Han tror stadig på kampen.

- Det burde være let for dem at lave kampen. De har jo begge boksere, så det ligger lige til højrebenet. Alle vil have den kamp, og der er ikke nogen grund til ikke at lave den kamp, siger Lundt til Ekstra Bladet.

- Aviserne vil have kampen, tv vil have kampen, sportsinteresserede vil have kampen, boksefans vil have kampen, og Patrick, Mikkel og Sauerland kan spinde guld på kampen.

Annonce:

- Men Kessler mangler ikke pengene. Han vil være verdensmester, og måske er Patrick for stor en mundfuld. Der kan kun være én årsag, og det er, at Mikkel ikke vil have kampen. Måske er risikoen for stor, for Patrick er en akavet bokser, som slår dybt, og det kan Mikkel ikke lide. Jeg tror ikke, at han har lyst til at møde Patrick, siger Lundt.

Artiklen fortsætter under billederne:

35216433.jpg

patrickkessler2.jpg

Patrick Nielsen har været på kur hele sit liv:

Et andet bud på en knast kunne være, at Sauerland ikke vil have kampen, fordi han gerne vil holde begge boksere fremme. Men den køber Simon Lundt ikke.

- Hvorfor ville man så have kampen mellem Rudy og Patrick? Jeg kan ikke se, hvad forskellen er, for der røg jo også en af dem. De går bare rundt om den varme grød, og så får vi aldrig den kamp, som alle vil have. Og hvor længe har Mikkel tilbage? Han er jo kun med, fordi han vil med i den turnering, siger Lundt og henviser til World Boxing Super Series.

Patrick Nielsens manager mener, at et Kessler-comeback mod Patrick Nielsen lige nu er den mest oplagte kamp, fordi Kessler har behov for en kamp mod en rangeret bokser.

Annonce:

- Det kunne blive et brag af et comeback for ham, hvor han kan vise, at han er den bedste dansker i Supermellemvægt, selvom han har været ude i en periode, siger Lundt.

- Men det kan være, at de hellere vil hente en modstander, der ikke koster noget, så de kan få Mikkel til at se godt ud, for han sælger jo alligevel, siger Lundt.

Sauerland siger, at de to bokseres veje ikke går samme vej og har i stedet tilbudt Patrick Nielsen en kamp mod Erik Skoglund. Intet tyder på et ja til det tilbud.

- Vi har fået et tilbud, der er til at grine ad. Det er fuldstændig ligegyldigt. Det giver ingen mening overhovedet, siger Lundt.

Så I siger nej?

- Det har jeg ikke taget 100 procent stilling til endnu, men Skoglund bokser jo letsværvægt...Hvis der kommer et ordentligt tilbud, så vil vi overveje det, men det skal give mening. Hvad er formålet, og kan det motivere Patrick? Det ved jeg ikke rigtigt. Måske, siger Lundt.

Er Patrick svær at motivere?

Annonce:

- Det er altid sjovere, når der er noget på spil, og han elsker presset og trives godt med det. Han elsker jo rampelyset, for så skinner han som en sol og får det ekstra kick. Han vil altid have den største kamp, siger Lundt.

Artiklen fortsætter under billederne:

14848282.jpg

46742510.jpg 

Der er ingen tvivl om, at en kamp mellem Patrick og Kessler vil være stor. Men hvad vil du sige til dem, der tænker, at Kessler vinder nemt, og Patrick bare er ude efter pengene, og så gør det ikke så meget, at han taber?

- Patrick er en bokser, der aldrig nogensinde vil tabe. Patrick vil gerne bevise sit niveau over for danskerne, og der er ikke en bedre måde at gøre det, end ved at slå Kessler, som vi tror på, han kan, siger Lundt.

- Så kan man diskutere, hvor god Kessler er efter fire år udenfor, men man kunne håbe, at han kommer med noget mere, end Rudy gjorde, siger Lundt.

Men Patrick har jo kun bokset en enkelt kamp siden 2015. Hvad siger du til dem, der tolker det som, at Patrick er lidt i panik og nu går efter storkampen?

Annonce:

- Han har jo lige bokset i januar, og inden da var han ude med et brud i hånden. Der kommer jo en stor turnering, og hvis den er i Supermellemvægt, så er det jo den bedste af de to, der skal med, siger Lundt.

Se Patrick Nielsens seneste kamp i tv-playeren over artiklen

- Patrick er jo rangeret hos de store forbund, så der er jo ikke nogen grund til, at han ikke skal med. Mens Mikkel jo ikke er rangeret og måske skal med på et wildcard. Det vil være noget af et statement, hvis han kommer tilbage og slår Patrick, men vinder Patrick så har han jo lukket munden på alle, siger Lundt.

59866322.jpg 

Og hvorfor er det, at Patrick gerne vil møde Kessler?

- Det er bare en kamp, der motiverer ham. Han skal have kampe, der motiverer ham, og det gjorde kampen mod Rudy. Rudy leverede bare ikke varen, og det går vi ud fra, at Mikkel vil gøre, siger Lundt.

38-årige Mikkel Kessler har ikke bokset siden maj 2013, hvor han tabte over 12 omgange til Carl Froch. Den 12 år yngre Patrick Nielsen vandt danskeropgøret mod Rudy Markussen i december 2015, men har siden kun bokset januar-kampen mod Beibi Berrocal, der gik tiden ud i 10 runder.

Se hele pressemødet, hvor Kessler fortæller om sit comeback:

Kæmper for danskermøde: Lokker Kessler med millioner

Dansk boksekrig på vej?: 'Jeg kan slå Kessler!' 

Jubler over Kesslers boksechok: Hold nu kæft, det er i orden!

Husker du Tom Bogs, brødrene Bredahl og Jesper D? Sådan gik det alle de danske europamestre i boksning

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: