Annonce:
Annonce:

Mange hiver og flår i Kessler: Jeg sagde nej til 'Vild med Dans'

Den tidligere verdensmester er flyttet på landet, hvor han nu er i gang med at forberede sig til sit comeback i ringen

Sådan står Kessler netop nu. (Video: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Boksning

På mange punkter kan man godt sammenligne Daniel Aggers farvel til topfodbold med Mikkel Kesslers til professionel boksning.

Mens Agger stoppede fra den ene dag til den anden, trak Mikkel Kessler reelt også stikket til offentligheden efter nederlaget til Carl Froch 25. maj 2013.

Nu er Mikkel Kessler - i modsætning til Daniel Agger - på vej mod et comeback. For to måneder siden annoncerede han planerne og nu er de lægelige tvivlsspørgsmål ryddet af vejen, fordi han har gennemført alle de test, han skal gennemgå for igen at få bokselicens.

Annonce:

Mikkel Kessler har ellers holdt meget lav profil i næsten fire år. Han har godt nok holdt lidt foredrag om sit liv og karriere, men den sympatiske bokser har helt bevist sørget for at holde sig uden for rampelyset for at fokusere på familien, hvor Rosa-Lia og Romeo er kommet til og fylder en del i livet på landet hos Mikkel Kessler, der er flyttet væk fra storbyens hektiske puls og ud til et område med frisk luft og store, åbne marker omkring sig. Og ikke mindst sit eget bokse-træningsinstut.

Får mange tilbud
Men det er ikke fordi Mikkel Kessler i de forløbne fire år ikke har haft tilbud om at deltage i en række events og aktiviteter, hvor han har haft mulighed for at ’holde’ sit navn varmt.

- Jeg siger nej til rigtig mange ting, jeg bliver tilbudt at deltage i. I flere år fik jeg tilbud om at være med i Vild med Dans, men det har jeg hver gang takket nej til, forklarer Mikkel Kessler.

Han er til gengæld blevet meget bevidst om, at det er vigtigt at give noget af sig selv til de mange fans, der holder øje med, hvordan det går på vejen mod det ventede comeback.

- Jeg er ved at lære det med sociale medier. Jeg bruger både Facebook, Twitter og Instagram for at vise mine fans, hvordan det går. På den måde vil jeg godt afsløre lidt af mine hemmelighederne fra træningslokalet, forklarer han.

Kessler om comeback: Derfor gør jeg det

Kessler om comeback: Derfor gør jeg det Jubler over Kesslers boksechok: Hold nu kæft, det er i orden!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: