Annonce:
Annonce:

Massiv kritik efter Vild med dans-Sarahs debut: Palle ødelægger boksningen

Der har været stor kritik af Sarah Mahfouds tjekkiske modstander efter weekendens Fight Night-stævne. Det er ødelæggende for boksesporten, mener promotor-kollega. Noget af det dårligste, jeg har mødt, siger verdensmester

Det sluttede næsten, før det var begyndt, da Sarah Mahfoud fik debut.
Annonce:
Følg Boksning

- Jeg synes, at Mogens Palle mere eller mindre ødelægger boksningen i Danmark med det her. Sådan en kamp gør det jo mere og mere utroværdigt. Det her var langt over stregen, siger Allan Vester fra Vester-Boxing til Ekstra Bladet.

Dermed lægger promotoren ikke fingre imellem, når han skal vurdere Sarah Mahfouds tjekkiske modstander eller Mogens Palle, der er manden bag Danish Fight Night Galla-stævnet i Frederiksberg-Hallerne. Her fik den tidligere Vild med dans-vinder debut i en kamp, der var overstået på under 30 sekunder.

Så havde tjekkiske Podraska fået nok klø til, at dommeren sagde stop.

SE DEN GROTESKE KNOCK-OUT I TOPPEN AF ARTIKLEN

Det er ikke første gang, at Podraska dukker op på Allan Vesters radar. Tjekkens debut-kamp i 2015 var imod danske Dina Thorslund, der dengang var i stald hos Vester-Boxing. Kampen mellem Podraska og Thorslund var dog ikke arrangeret af den danske promotor.

Annonce:

- Det var en kamp, hun tog nede i Tyskland, ved en tvivlsom promoter dernede, der laver sådan nogle små boksestævner i Hamborg, og der har de nogle modstandere, der er under alt kritik. De er bare slagtekvæg, og de er også meget, meget billige.

- Den her tjekke, (red. Petra Podraska) har nok ikke andet at tjene penge på. Hun kan i hvert fald ikke bokse, siger Allan Vester.

Til spørgsmålet om, hvorvidt Allan Vester selv kunne finde på at sætte en af sine boksere op imod Podraska, er han er ikke tvivl.

- Nej. Man kan jo lige så godt lade være, svarer han grinende.

Ekspertkommentator og boksetræner Brian Mathiasen var også helt klar i sin vurdering af Sarah Mahfouds modstander.

- Podraska hører ikke til i en boksering. I mine øjne var det et klart mismatch og en fejlvurdering at sætte hende op imod Sarah. Hun var totalt umulig, siger Brian Mathiasen til Ekstra Bladet.

Se også: Ekspert efter lyn-knockout: Hun hører ikke til i en boksering

Petra Podraska har tabt alle sine fire professionelle kampe. Foto: Ole Steen
Petra Podraska har tabt alle sine fire professionelle kampe. Foto: Ole Steen

Thorslund: Noget af det dårligste jeg har mødt
- Hun har jo ikke niveau. Hun er nok noget af det dårligste, jeg har mødt.

Annonce:

Dina Thorslund tøver ikke, når hun skal beskrive Petra Podraska, som hun boksede mod i sin debutkamp tilbage i 2015. Thorslund vandt en sejr, der har slående lighed med Sarah Mahfouds sejr i lørdags. Lige knap et halvt minut og så var det slut.

- Man kan se, at Podraska ikke har noget boksetalent i sig, og hun har ikke noget vilje, så jeg ved ikke, hvad det er Mogens Palle har villet udfordre Sarah Mahfoud på. For det har han ikke gjort. Overhovedet.

Dina Thorslund besejrede Podraska i 2015. Foto: Jakob Jørgensen
Dina Thorslund besejrede Podraska i 2015. Foto: Jakob Jørgensen
 

Hun er enig med ekspertkommentator og boksetræner Brian Mathiasen i, at der er tale om et mismatch.

- Det overrasker mig rigtig meget, for som Mathiesen udtaler, så er Mogens Palle en af de bedste matchmakere i verden, eller det har han i hvert fald været, og han plejer at matche sine boksere hårdt. Så jeg forstår det simpelthen ikke.

- Hvis Mogens Palle siger, at det var et godt match, så sætter han Sarahs niveau ret lavt, og så kan jeg godt forstå, at han ikke vil sætte hende op imod mig.

Dina Thorslund har tidligere udfordret Sarah Mahfoud til en kamp. Og til spørgsmålet om, hvorvidt det tilbud stadig står ved magt, er Thorslund klar.

Annonce:

- Ja for pokker. Den dag hun (red. Sarah Mahfoud) siger ja, der er jeg frisk.

Palle afviser kritik
Allerede i går var Mogens Palle ude og forholde sig til kritikken fra Brian Mathiesen om, at kampen mellem Sarah Mahfoud og Petra Podraska skulle være et mismatch.

- Jeg synes faktisk, det er typisk dansk mentalitet. Det er janteloven, der spiller ind her, når man bare vælger at være så negativ. Mahfoud var opsat på at gøre sit absolut bedste, og det gjorde hun også. Hun havde trænet virkelig hårdt og har haft sparring i en hel måned op til kampen, lød det fra Mogens Palle.

Ekstra Bladet har forsøgt at få fat i Mogens Palle, så han kan forholde sig til kritikken fra Allan Vester. Han er dog ikke vendt tilbage.

Se Sarahs lyn-knockout og højdepunkter fra Fight Night her

Vild med dans-Sarah uddelte lyn-knockout

Mord, misbrug, vold og voldtægter: Danske prof-bokseres Hall of Shame

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: