Mayweather nedgør Ali: Derfor er jeg bedst nogensinde

Muhammad Ali støtter Manny Pacquiao i kampen mod Floyd Mayweather - så Mayweather nedgør Alis største triumf

Floyd Mayweather Jr kan finde flere grunde til, at han er en bedre bokser, end Muhammad Ali var. (Foto: AP)
Floyd Mayweather Jr kan finde flere grunde til, at han er en bedre bokser, end Muhammad Ali var. (Foto: AP)

Ubesejrede Floyd Mayweather Jr blev 'kun' nummer fire, da ekstrabladet.dk's læsere i december 2013 stemte om, hvem der er de bedste boksere i historien.

Vi tillod os dertil at bemærke, at Mayweather nok næppe ville være tilfreds med den placering på listen.

Se også: Mayweather overrasker danske boksere

Hvilket Mayweather før sin kæmpekamp mod filippinske Manny Pacquiao selv bekræfter. Mayweather mener således, at han er bedre end Muhammad Ali, som EB's læsere dengang stemte ind på førstepladsen.

Når 'Money' Mayweather skal forklare, hvorfor han er bedre end Ali, kigger han blandt andet på den mest berømte boksekamp i historien, 'The Rumble in the Jungle' i 1974, hvor Ali overvandt monstret George Foreman.

- Ingen kan nogensinde hjernevaske mig til at tro, at Sugar Ray Robinson og Muhammad Ali var bedre end mig. Ingen kan hjernevaske mig til at tro det, sagde Mayweather, da han i weekenden blev interviewet i sin bil af ESPN.

Se også: Pacquiao tjener 15 mio på sine shorts

Muhammad Ali (t.h.) deltog i en lang række af 60'erne og 70'ernes største boksekampe, som her i et af hans tre hidsige møder med Joe Frazier. (Foto: AP) Sport og Spil Kessler: Derfor var Ali ’The Greatest’

- En ting, jeg vil gøre, er at tage min hat af for de fyre og give dem respekt, for det er de fyre, der har banet vejen for, at jeg kunne komme så langt, som jeg er kommet i dag, siger Mayweather, før han argumenterer for, at Ali ikke er den bedste i historien:

- Han boksede kun i én vægtklasse. Leon Spinks besejrede ham, da han havde bokset kun syv kampe. De har aldrig sendt en fyr med kun syv kampe i ringen mod Floyd Mayweather.

- Så du vil fortælle mig, at det er cool at hænge i tovene og blive pryglet, lade manden slå sig træt - han var helt færdig - ramme ham med nogle få slag, så manden giver op. Og det skal man glorificeres for? Overhovedet ikke. Ikke mig, siger Mayweather i interviewet, der kan høres her.

Det kan have fyret op under Floyd Mayweather, at Muhammad Ali forleden gennem datteren Rasheda erklærede sin støtte til Manny Pacquiao i boksebraget den 2. maj.

Se også: Ali vælger side: Bokselegenden er Pacquiao-fan

Se også: Top 100: Han er verdens største nogensinde

I januar talte Mayweather nogle af sine mange penge på Instagram.

Her viser Mayweathers chaffør bokserens imponerende bilpark frem

43 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere