Mayweather om mega-kamp: Den bliver absolut til noget

Floyd Mayweather siger 'absolut', når han bliver spurgt til, om kampen mod Conor McGregor bliver til noget

Floyd Mayweather fortæller, hvorfor kampen mod Conor McGregor skal afgøres i almindelig boksning (Foto: Polfoto)
Floyd Mayweather fortæller, hvorfor kampen mod Conor McGregor skal afgøres i almindelig boksning (Foto: Polfoto)

Floyd Mayweather mod Conor McGregor.

Rygterne om den kæmpe store bokse-kamp mellem boksestjernen Floyd Mayweather og den irske MMA-verdensstjerne Conor McGregor har kørt i halvanden uges tid, og selvom diverse eksperter har travlt med at skyde kampen ned, så puster hovedpersonerne stadig liv i kampen.

- Det er egentlig ikke et rygte. Kampen kan blive til noget, men som det er nu, så ved vi det faktisk ikke. Om jeg tror, kampen bliver til noget? Absolut, sagde Mayweather, da han blev interviewet af Showtime ved et af weekenendens store boksestævner.

De fleste er enige om, at McGregor ville vinde, hvis de to skulle i buret i en MMA-kamp, mens Mayweather vil vinde i en ordinær boksekamp.

- Det skal være en boksekamp, fordi de fleste af kampene McGregor har vundet inde i buret, de har været, når han har stået oprejst. Jeg er ganske sikker på, at det bliver en hård kamp for mig, siger Mayweather.

- Der har været en masse snak, og forhåbentlig kan vi få kampen til at blive til noget. Han er ikke nem. Han har tabt, men han vil slå tilbage, så jeg kan ikke undervurdere ham, siger Mayweather, der fortæller, at der lige er nogle formaliteter, der skal ordnes, inden en eventuel kamp.

- Vi har ikke valgt arena endnu, og vi har ikke talt om penge. Hver gang jeg skal i kamp, så skal jeg have 100 millioner eller mere, siger Mayweather og taler formentlig om dollars.

Den eventuelle kamp mod McGregor bliver større end braget mod Manny Pacquaio i maj 2015, vurderer Mayweather Senior (Foto: Polfoto) Boksning Far om mega-kampen: Mest ydmygende kamp nogensinde

Conor McGregor har modtaget dødstrusler og har derfor hyret bodyguards (Foto: AP) MMA Før mega-braget: UFC-stjerne reagerer på dødstrusler

Floyd Mayweather fortæller, hvorfor kampen mod Conor McGregor skal afgøres i almindelig boksning (Foto: Polfoto)
Floyd Mayweather fortæller, hvorfor kampen mod Conor McGregor skal afgøres i almindelig boksning (Foto: Polfoto)
 

Ender McGregor og Mayweather med at mødes så bliver det et opgør med mange millioner dollars indblandet. Maywaether er altså i forvejen en dyr herre, og den irske MMA-kæmper er heller ikke helt billig.

– Conor McGregor er under kontrakt med UFC. Hvis Floyd Mayweather vil gøre comeback og bokse mod Conor McGregor, så ring til mig Floyd! sagde UFC-president Dana White, da han blev interviewet til 'The Dan Patrick Show' for et par dage siden.

Tidligere har det været fremme, at McGregor må nøjes med 65 millioner kroner for kampen, mens Mayweather kan stikke op i mod 938 millioner kroner i lommen for et opgør.

Det er ikke første gang, at verden ser en konfrontation mellem en bokser og en udøver af anden kampsport. Første gang det skete, var da Muhammad Ali i 1976 rejste til Tokyo og mødte den japanske bryder Antonio Inoki. Her skete intet igennem de 15 omgange.

Floyd Mayweather skal i ringen mod UFC-stjerne til sommer, hvis rygterne taler sandt (Foto: AP) Boksning Mega-kamp på vej: Mayweather mod UFC-stjerne

Kommer disse herrer til at stå overfor hinanden i en boksering? ((Polfoto) Boksning Mayweather om vanvidskamp mod UFC-stjerne: Det er muligt

Her bliver McGregor smadret til blods af Diaz:

Canelo Alvarez (t.h.) kommer med garanti til at bokse et par af de største kampe i 2016, og en af dem kan meget vel blive braget mod Gennady Golovkin. (Foto: AP) Sport 10 boksebrag vi ønsker os i 2016

9 kommentarer
Vis kommentarer