Mayweather om vanvidskamp mod UFC-stjerne: Det er muligt

Floyd Mayweather vil ikke afvise, at han gør comeback for at møde Conor McGregor i en boksering

Kommer disse herrer til at stå overfor hinanden i en boksering? ((Polfoto)
Kommer disse herrer til at stå overfor hinanden i en boksering? ((Polfoto)

Mon ikke pulsen steg en anelse hos alle klodens fans af øretæver i både firkantede ringe og ottekantede bure, da rygtet om en kamp mellem UFC-stjernen  Conor McGregor  og den nyligt pensionerede bokser Floyd Mayweather Jr. pludselig dukkede op i engelske The Sun?

Den kontroversielle tabloid-avis skrev, at parterne var meget tæt på at skrive under på en kontrakt, hvor de ville binde sig til at kæmpe mod hinanden i ringen.

- Floyd blev rasende, da Conor sagde, at han ville smadre ham på 30 sekunder. Han er besat af tanken om, at Conor skal æde sine ord. Den 2. maj blev de mundtligt enige om en kamp, men Floyd har været hemmelighedsfuld omkring, hvem han skal møde frem til nu, udtalte en kilde til avisen.

Boksning Ingen giga-kamp alligevel? 'Mayweather mod McGregor er løgn'

Ifølge mediet ville Mayweather blive belønnet med vanvittige 100 millioner pund - 938 millioner kroner - mens McGregor måtte nøjes med 65 millioner kroner i en regulær boksekamp.

Noget af en drømmekamp, men ifølge UFC-bossen Dana White også ren ønsketænkning.

- Det er ikke rigtigt. Det er bare en sladder-historie. Så vidt jeg ved, er Floyd pensioneret. Han har slet ikke tænkt på at bokse igen og har i stedet nydt tiden med at holde helt fri rundt omkring i verden, siger White til Yahoo Sport.

Men Mayweather, der bærer kælenavnet 'Money' med henvisning til hans gigantiske formue og enorme trang til at vise den frem, er måske alligevel åben for idéen.

Han vil i hvert fald ikke skyde rygtet ned.

- Det er muligt. Det er et af de navne, der er blevet smidt i luften. De rygter, I alle har hørt, er de rygter, jeg har startet. Det er måske ikke et rygte, så kryds fingre. Det er måske en bokser mod en MMA-kæmper, lyder det kryptisk fra superstjernen ifølge fighthype.com. Du kan se klippet øverst i denne artikel.

Også Floyd Mayweathers far og træner, Floyd Mayweather Sr., puster til ilden.

Conor McGregor stopper alligevel ikke karrieren. (Foto: AP) MMA MMA-stjerne chokerede alle: Nu ændrer han mening

- Forleden dag fortalte han, at han vil have endnu en kamp. Han sagde, at det ville være en slags MMA-kæmper, lyder det fra farmand, der i vanlig selvsikker og brovtende stil ikke er i tvivl om udfaldet, hvis kampen skulle blive en realitet.

- Vi ville tæve den mand sønder og sammen. Min søn kan tage ham. Han er færdig, siger Mayweather Sr. , der forventer, at der bliver tale om en kamp efter bokseregler.

- Ja, det er det, jeg tror, de vil gøre. Det er det, alle har sagt. Jeg ved ikke hvornår, men jeg er ret sikker på, at det bliver snart. Det bliver ikke en MMA-kamp. Conor kommer til at få tæsk, forudser Floyd Mayweather Sr.

Spørgsmålet er så bare, om det er rent spil for galleriet, eller om der reelt er vilje til et comeback i Mayweathers lejr.

Hvis der er bund i planerne, bliver den første forhindring Conor McGregors kontrakt med UFC.

Conor McGregor har meddelt, at han har trukket sig tilbage. (Foto: AP) MMA UFC-boss skærer igennem: Superstjerne 'flippede ud'

16 kommentarer
Vis kommentarer