Mayweather praler efter storkamp: Her er min milliard-betaling

Det tog ikke lang tid for nettets internetkrigere at gøre grin med boksebraget mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor

Følg Boksning

Titanernes kamp. Århundredets kamp. Verdens største boksebrag.

Ja, kært barn har som bekendt mange navne, og de fleste er enige om, at kampen levede op til sin hype.

Ikke overraskende vandt bokseren Floyd Mayweather over MMA-fighteren Conor McGregor. Overraskende var det dog, at MMA-fighteren, der boksede sin første professionelle boksekamp, formåede at gå 10 omgange med bokselegenden.

Udover en imponerende rekord på 50-0 kan Floyd 'Money' Mayweather nu endnu en gang leve op til sit kælenavn. På forhånd gik rygterne på, at amerikaneren ville tjene omkring knap 700 millioner kroner på kampen.

Efter kampen flasher bokseren en check på instagram, der skamløst viser, at bankboksen endnu en gang bliver fyldt op til kanten. Det er ikke til at se, hvad der står på checken, men mon ikke den indeholder et par nuller.

Ifølge Daily Mail er det forventet, at det store beløb løber op i 271 millioner pund - hvilket svarer til godt to milliarder kroner. Det sker i takt med indtjeningen fra billetsalget, pay-per-view og andre royalities.

På forhånd proklamerede Floyd Mayweather på Instagram, at han kom til at tjene kassen på boksekampen.

I videoen kan man se, vinderen posere med checken og smile stolt til kameraet. Sjældent har udtrykket 'Million dollar smile' været mere passende.

Den legendariske bokser indstillede karrieren for to år siden, derfor var der ikke andet på spil end penge og ære.

Taberen McGregor er sikret 30 millioner dollars, hvilket er 10 gange så meget, som det meste han har tjent på en MMA-kamp. Det kan løbe op i cirka en halv milliard danske kroner, når omsætningen er gjort op.

KNUST! Mayweather vinder århundredets kamp

Ærgerlig McGregor: Han stoppede den for tidligt!

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+