Mayweathers storhedsvanvid: 10 groteske eksempler

Floyd 'Money' Mayweather lider ikke under janteloven - han flasher glad og gerne alt, han køber på Instagram. Se den bizarre samling her

Se hvem de kendte holder med. (Foto: Splash)

Hans kælenavn er ikke for ingenting 'Money'. Floyd Mayweather er i hvert fald ikke en mand, der skænker janteloven mange tanker, når han flasher sine eksorbitant dyre indkøb via Instagram - uanset om han lige har fået lyst til at købe 50 par sko klokken ét om natten.

Og super-bokseren er så sandelig heller ikke bleg for at prale af sin ursamling - eller en del af den - til en værdi af 6,4 mio. dollar. Eller for den sags skyld jetten, han lige nuppede, fordi han trængte til at se på forretninger i en anden stat end den, han lige tilfældigvis var i.

Floyd Mayweather er ikke bare verdensmester i boksning - han er også verdensmester på Instagram. Og frem for alt en verdensmand, der ikke er bleg for at føre sig frem.

Ekstra Bladet bringer her 10 vanvittige eksempler på Mayweathers storhedsvanvid.

Tid er penge
For de fleste er et enkelt ur rigeligt, når det gælder om at have styr på tiden. Men Floyd Mayweather adskiller sig hellere end gerne fra normen. Så selvfølgelig er det rart at have noget at vælge imellem om morgenen, når man groggy tumler rundt og ikke aner, hvad klokken er slået.

Billedet her viser et kasse med ure, der ifølge boksestjernen har en værdi på den gode side af 30 millioner kroner. Kommer amerikaneren nogensinde for sent, må man ikke håbe, at det skyldes materielle fejl med priser i det leje.

I just woke up at 1:00pm.. about to go shoe shopping again. #TMT #Versace #Dita #Gucci

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Skokrise?
Mayweather kører sit helt eget show, og når han har sat sig noget for, plejer han at lykkes med det. Det gøre sig gældende i bokseringen såvel som i butikkerne.

Her viser han en netop indkøbt kollektion af sko frem, der efter eget udsagn blev erhvervet lige over middag. Hvis man ikke kan gennemføre en middagslur, kan man jo altid gå ud og shoppe!

Money is music to my ears

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Lyden af dollars
Det er ikke for sjov, at Floyd Mayweather bærer tilnavnet 'money'. Og han ynder bestemt heller ikke at lægge skjul på, at pengekassen i privaten bugner. Her illustreret ved hjælp af en iPod - for som han siger: Penge er musik i mine ører.

Med titelkampen mod Manny Pacquiao må der siges at være skruet op for volumen på den front, eftersom kampen menes at indbringe Mayweather i omegnen at en milliard kroner.

I wanted to go shopping in another state today so I decided to take the G4 for a spin. #noluggage #meetmethere www.themoneyteam.com

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Spontan sviptur
Af og til har vi mennesker behov for at udvide horisonten. Prøve noget nyt. Blive overrasket over noget, vi ikke kender til.

Det gælder også Mayweather, men hvor vi dødelige planlægger ferier og fridage langt ud i fremtiden, er den amerikanske bokser mere spontant anlagt.

Også selv om det bare gælder ønsket om at købe ind. Ja, så napper Floyd privatflyet, når han føler trang til at kigge på nye sager i andre af de amerikanske stater.

Custom made 24KT Gold TMT Edition iPhone 5S. A gift from a special friend... Thanks Marc! 1 of 1.

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Tale er guld
Der er ikke noget at sige til, hvis Mayweather af og til føler, at det kan være hårdt at tage telefonen. Han er nemlig i besiddelse af en specialdesignet Iphone belagt med 24 karats guld, der nok må siges at være i sværvægtsklassen i den afdeling.

Et kommunikationsmiddel som den rige herre end ikke selv stod for at finansiere, eftersom der var tale om en gave fra en ven. Til den pris må der givetvis være fri tale og fri SMS med i abonnementet.

Sitting on top of my portable Gucci trunk closet waiting for @moneyyaya to come open her gifts.

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Højt fra skabets...
Der er ikke behov for julehjælp hos familien Mayweather. Siddende på et Gucci-skab, der næsten måler hans egen højde, sidder det amerikanske sportsikon her og venter på, at datteren skal komme og åbne sine gaver.

Mon ikke, at der er mere end bare bløde pakker under træet. Fødselsdagsgaverne ved andre lejligheder har i hvert fald vist, at kun fantasien sætter grænser, når det gælder indkøb til de nærmeste.

Hole in one
Tag nu f.eks. Mayweathers gave til sin søn, da denne fyldte 15 år. Her ønskede junior sig en golfvogn af mærket Bentley,  og den fik han selvfølgelig.

Når kørekortet først kommer i hus, kan man kunne gætte på, hvilken pragteksemplar af en sportsvogn, der dukker op med sløjfe på.

I love to buy her gifts. www.themoneyteam.com

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Kærlighed på benzin
Og mens vi er ved gaverne. Damen skal jo heller ikke snydes, og det bliver hun så sandelig ikke. Der er dog ikke tale om blomster, vin eller chokolade,

Mayweather er en gentleman på sin helt egen facon og har flottet sig med to dyre biler, der pænt er bundet ind i rødt. Om der var nogen speciel årsag til den fine gestus, melder historien dog intet om.

M

Konservativt kasseapparat
Kreditkort er en smarte, når der skal købes ind, men Floyd Mayweather er tilsyneladende vældig glad for gode gammeldags kontanter.

Her forbereder han et lille raid i Las Vegas med et antal pengesedler, der vil gøre selv Joachim von And misundelig.

Tre på stribe
Hvorfor nøjes med én, når man lige så godt kan købe tre ad gangen? Mayweather fik lige lyst til at køre lidt Bugatti, og her er de så. Pris: 6,4 mio. dollar.

På billedet ses naturligvis - fristes man til at sige - et fly i baggrunden. Man er vel verdensmand.

Herunder kan du se Mayweathers chauffør fremvise lidt af den afsindige vognpark, som bokseren ligger inde med:

77 kommentarer
Vis kommentarer