McGregor får karantæne efter Mayweather-tæsk

Den irske MMA-kæmper må ikke gå i ringen de næste to måneder

Her slutter det: Se hvordan Mayweather stoppede dødtræt McGregor

Conor McGregor tabte som bekendt boksebraget mod Floyd Mayweather tidligt søndag morgen i Las Vegas, da han blev stoppet af en teknisk knockout i 10. omgang.

SE DET AFGØRENDE ØJEBLIK I TOPPEN AF ARTIKLEN

Og ireren skal ikke gøre sig forhåbninger om at glemme nederlaget med en ny kamp i den nærmeste fremtid. McGregor er blevet tildelt en såkaldt medicinsk karantæne af The Nevada State Athletic Commission (NSAC), der gælder de næste 60 dage.

Karantænen skyldes de mange slag, som Floyd Mayweather sendte mod UFC-stjernen, og det er normal procedure, at der udstedes medicinske karantæner efter en sådan duel for at beskytte udøvernes helbred.

Ingen kontakt
Conor McGregor var aldrig nede og mærke kanvassen i T-Mobile Arena i Las Vegas, men Ifølge statistik-leverandøren CompuBox modtog han 170 slag i løbet af de ti runder. Til sammenligning lykkedes han kun med at få 111 slag ind på Floyd Mayweather, der ikke er blevet tildelt nogen medicinsk karantæne.

Konsekvensen for Conor McGregor er, at han ikke må stille op til konkurrence før 26. oktober, mens han heller ikke må træne eller sparre med fysisk kontakt før 11. oktober.

Det får dog ikke den helt store indflydelse på hans karriere i den nærmeste fremtid, da der umiddelbart ikke er planlagt nogen ny kamp inden for de næste par måneder.

Overhaler Ronaldo på pengeliste
Braget mellem McGregor og Mayweather betegnes som det største nogensinde målt på indtjening, og de to duellanter behøver da heller ikke gå sultne i seng i fremtiden.

Ifølge flere britiske medier overhaler de begge Cristiano Ronaldo på Forbes liste over de bedst tjenende sportsudøvere i år. De seneste beregninger lyder, at McGregor scorer i omegnen af 77 millioner pund svarende til mere end 600 millioner danske kroner, mens Mayweathers sejr angiveligt sikrer ham mere end to milliarder kroner.

Cristiano Ronaldo topper i øjeblikket listen med en indtjening på lidt over en halv millard kroner foran basketstjernen LeBron James og fodboldrivalen Lionel Messi.

Se også: Mayweather praler efter storkamp: Her er min milliard-betaling
Se også: Raser efter storkampen: 'Decideret flovt'
Floyd Mayweather er den rene pengemaskine. Foto: AP Sport og Spil Mayweathers ubegribelige luksusliv: Besættelsen af penge er drivkraften

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen