Mega-kamp på vej: Mayweather mod UFC-stjerne

En boksekamp mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor ventes offentliggjort inden for få uger, og bokseren tjener næsten en milliard på braget

Floyd Mayweather skal i ringen mod UFC-stjerne til sommer, hvis rygterne taler sandt (Foto: AP)
Floyd Mayweather skal i ringen mod UFC-stjerne til sommer, hvis rygterne taler sandt (Foto: AP)

Floyd Mayweather er ubesejret i sine 49 kampe og afsluttede sin store boksekarriere i Las Vegas i september, men nu er han på vej til et opsigtsvækkende comeback.

Ifølge den engelske avis The Sun så er en kamp mellem Mayweather og UFC-stjernen Conor McGregor så godt som på plads, og kampen menes at blive officiel inden for de nærmeste uger.

- Floyd blev rasende, da Conor sagde, at han ville smadre ham på 30 sekunder. Han er besat af tanken om, at Conor skal æde sine ord. Den 2. maj blev de mundtligt enige om en kamp, men Floyd har været hemmelighedsfuld omkring, hvem han skal møde frem til nu, siger en kilde til avisen.

Conor McGregor stopper alligevel ikke karrieren. (Foto: AP) MMA MMA-stjerne chokerede alle: Nu ændrer han mening

Nate Diaz slog Conor McGregor i det, der viste sig at være irerens afskedskamp (Foto: AP) MMA MMA-stjerne chokerer: Jeg stopper karrieren

Det var blodigt, da McGregor fik tæsk af Diaz:

 

 

Ifølge avisen bliver Mayweather belønnet med vanvittige 100 millioner pund - 938 millioner kroner, mens  McGregor må nøjes med 65 millioner kroner for kampen, der selvfølgelig skal bokses i Las Vegas.

Og der er tale om helt almindelig boksning på Mayweathers præmisser, og så er det planen, at McGregor skal gå en hel del ned i vægt inden sommer-braget.

McGregor har tidligere inviteret Mayweather til kamp.

- Hvis du ønsker det, kan vi godt arrangere en kamp. Det er ikke noget problem. Jeg vil tilbyde dig, at vi deler provenuet 80/20 i min favør...Som 27-årig står jeg med nøglerne til denne kamp, lød det fra ireren i januar.

Første gang, verden så en konfrontation mellem en bokser og en udøver af anden kampsport, var da Muhammad Ali i 1976 rejste til Tokyo og mødte den japanske bryder Antonio Inoki. Her skete intet igennem de 15 omgange.

Conor McGregor var ubesejret i MMA-sporten frem til sin kamp i foråret mod Nate Diaz, og det fik ham i april til at melde ud, at han stoppede karrieren, men siden har han meldt ud, at han var tilbage i buret i juli. Om det bliver før eller inden kampen mod Mayweather vides ikke.

McGregor fik blodige tæv i sin seneste UFC-kamp mod Diaz:

29 kommentarer
Vis kommentarer