Mere dansk succes: Vandt på teknisk knock-out

Landry Kore og Rashid Kassem sikrede tredje og fjerde sejr til danske boksere til Nordic Fight Night.

(Foto: Jakob Jørgensen)
(Foto: Jakob Jørgensen)

BALLERUP (Ekstra Bladet): To unge boksere Landry Kore og Rashid Kassem gav også et show til Nordic Fight Night.

Den 25-årige mellemvægtsbokser Landry Kore gav Ballerup Super Arena aftenens tredje danske sejr, da han vandt på point med dommerstemmerne 3-0 over Norbert Szekeres  fra Ungarn.

- Jeg er virkelig godt tilfreds med min præstation i dag. Det var ubeskriveligt at få lov til at bokse, sagde danskeren efter kampen.

(Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Suveræn Micki Nielsen vandt på point

Kampen blev afgjort efter seks runder på point, og det var et resultat, den danske vinder var tilfreds med, da hans modstander var hårdere, end han havde regnet med.

- Jeg synes, min modstander var rimelig hård, selv om jeg ikke syntes, han lignede en, som kunne noget særligt. Han forsøgte dog mest bare at overleve, men han fik stadig presset det bedste ud af mig.

- Jeg vidste godt, at han ikke var kommet for at tabe eller lægge sig ned, så jeg forventede det lidt.

Ceylan overvandt genstridig spanier (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Dennis Ceylan vandt herre-fight

Den 24-årige letvægtsbokser Rashid Kassem fra Danmark vandt på teknisk knock-out i syvende omgang mod Reynold Mora fra Nicaragua.

- Jeg synes, jeg gjorde det rigtig godt. Jeg har det rigtig godt oppe i ringen, og jeg gjorde alt, hvad min træner og jeg har talt om, sagde Rashid Kassem om sin egen præstation.

Patrick Nielsen fik sendt Charles Adamu en hilsen ved indvejningen. (Photo Wende) Boksning Nyt drama ved Patricks indvejning

Rashid Kassem gik meget aggressivt til sin modstander og var også aftenens første bokser, som fik slået sin modstander i gulvet. Men Reynaldo Mora kom på benene igen og kæmpede videre, til han blev stoppet på teknisk knock-out.

- Nu skal jeg videre, og forhåbentlig møde en hårdere modstander. Jeg vil være den bedste. Mit største ønske er at få et VM-bælte, gøre min familie og venner stolte.

Patrick Nielsen er sidste dansker i aktion.  Han bokser senere lørdag aften i Nordic Fight Nights hovedkamp. Her møder han ghanesiske Charles Adamu i en kamp om WBA’s internationale titel i supermellemvægt.

4 kommentarer
Vis kommentarer