Mere godt nyt til bokseelskere

Du kan nu se frem til at få endnu mere spændende og actionfyldt boksning i Ekstra Bladet+

Promotor Kasper Høyer Holgersen har store forventninger til Landry Kore (th.). Foto: Claus Bonnerup
Promotor Kasper Høyer Holgersen har store forventninger til Landry Kore (th.). Foto: Claus Bonnerup

Fire nye boksestævner kommer til at blive afholdt i Danmark.

Det er Thomas Madsen, som er træner for WBO-verdensmesteren Dina Thorslund, samt Kasper Høyer Holgersen, som har trænet flere forskellige boksere, der er arrangørerne.

De har sammen stiftet TK Promotion.

- Vi laver aftaler med knap så mange boksere, men så ved vi, at vi kan fodre de her boksere med de kampe, de har brug for.

- Vi er glade for, at vi selv har været i amatørkredsene, så vi føler, at vi har en god grobund for at komme ud og arbejde sammen med amatørklubberne om at lave nogle fede stævner i provinsen, siger Kasper Høyer Holgersen til Ekstra Bladet.

TK Promotion har lavet aftaler med bokserne Oliver Møllenberg (4-0-1), Landry Kore (10-0-1) og Mikkel Nielsen (8-2-0). De kan ses i aktion ved første stævne 29. februar i Ringkøbing. Kasper Høyer Holgersen afslører desuden, at de er tæt på at lande aftaler med yderligere to boksere, men at standen dog ikke bliver større end fem boksere.

Til stævnerne kommer der til at være fem professionelle kampe og så fem amatørkampe med lokale boksere.

Du kan se Landry Kore i ringen hos Ekstra Bladet+. Foto: Claus Bonnerup
Du kan se Landry Kore i ringen hos Ekstra Bladet+. Foto: Claus Bonnerup

Mange har forsøgt sig som promotorer, men er blevet knockoutet. Kasper Høyer Holgersen har dog opskriften klar på, hvorfor de vil lykkes med det.

- En af grundene er, at Ekstra Bladet er gået med på at sende vores stævner, hvor vi kan vise bokserne frem, så det giver dem et vis kendisniveau. De har forståelse for, at dansk professionel boksning er et sted, hvor vi har en masse unge talenter, som har brug for et år eller to i en opbygningsfase, inden de er klar til de større kampe.

- Man skal se frem til spændende kampe. Det skal ikke være en købt bokser, som kommer og skal hente sine penge. Og så har vi været så heldige at få Landy Kore med, som ligger nummer 111 på verdensranglisten og kun mangler en 2-3 kampe for at komme i top 50.

Alle TK Promotions fire stævner kan ses i Ekstra Bladet+, men så længe behøver du ikke vente. Allerede 1. februar kan du se boksning, når Sarah Mahfoud skal forsøge at erobre VM-bæltet - læs mere om det HER.

Du kan tegne et Ekstra Bladet+-abonnement HER og få adgang til boksning samt en masse andet eksklusivt indhold.

Sarah Mahfouds største kamp til dato bliver sendt her på Ekstra Bladet. Foto: Jonas Olufson Boksning Glæd dig: Du kan se historisk VM-brag

Collage: Privatfoto & Lars Poulsen Boksning De grinede ad ham i ringen: Så tabte han 20 kg...

Mark O. Madsen fejrer sejren over Patrick Nielsen. Foto: Tariq Mikkel Khan MMA Kæk nytårshilsen: Mark O. stikker til Patrick

Jeg er meget underholdende og vild i min boksestil. Jeg bokser med alt, hvad jeg har. Det stammer helt sikkert fra min opvækst. Det har gjort mig til den, jeg er, siger Ditlev Rossing. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Palle-bokserens vilde fortid: Blev smidt på gaden som 15-årig

Sarah Mahfoud vandt aftenens sidste kamp. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Danske stjerner uddelte tæsk: Se alle kampene her

1 kommentar
Vis kommentarer