Micki Nielsen byttede bomber i brutalt opgør

Der blev byttet voldsomme træffere, da Micki Nielsen vandt sin 18. kamp som professionel

Micki Nielsen forsøger at gemme sig for en kæmpetræffer i lørdagens opgør mod Valori. (Foto: René Schütze)
Micki Nielsen forsøger at gemme sig for en kæmpetræffer i lørdagens opgør mod Valori. (Foto: René Schütze)

FREDERIKSHAVN (Ekstra Bladet): Micki Nielsen var lørdag aften ude i karrierens øjensynligt sværeste kamp og måtte i løbet af de knap fire omgange, det varede, tage imod nogle seriøse træffere fra argentinske Alejandro Valori (17-7, 13 KO).

Publikum klappede da også fortjent af argentineren, da han efter at være blevet stoppet gik en beklagende runde og vinkede, som om han var ked af, at han ikke kunne gøre mere.

Se også: Kessler-lærling tilbage med sejr

Der blev byttet især kropstræffere, så det kunne både høres og mærkes nede i salen. De to boksere stod pande mod pande og huggede løs på hinanden, højt og især dybt, og efter de knap fire omganges med tunge hooks fra den danske cruiservægter måtte Valori give fortabt.

Valori blev nedkæmpet slag for slag. (Foto: René Schütze)
Valori blev nedkæmpet slag for slag. (Foto: René Schütze)

Argentineren gik ned for et susende venstre sving. Han blev siddende på kanvassen talt ud. Han kunne måske have rejst sig, men tanken var tømt for den hårdtslående argentineren, der kun havde et potentielt knusende knockout at se frem til.

Se også: Kassem slog modstander helt rundtosset

Storbror Patrick Nielsen fløj med det samme op i ringen og omfavnede en Micki Nielsen (19-0, 13 KO), der var for træt til at juble efter at have modtaget nogle af karrierens tungeste træffere.

Det lover godt for fremtiden, at Albertslund-fighteren kunne tage især et par stenhårde højre-træffere, der fløj hen over paraden i 1. omgang. Han vil dog nok hellere forsøge at undgå den slags i fremtiden.

Se også: Dennis Ceylan et skridt nærmere titelkamp

7 kommentarer
Vis kommentarer