Micki Nielsen får titelkamp

WBC's internationale titel er på højkant, når Micki Nielsen møder hårdtslående brasilianer i Frederikshavn

Der står et bælte på højkant, når den danske bokser Micki Nielsen 7. februar møder brasilianeren Julio Cesar Dos Santos ved et stævne i Arena Nord i Frederikshavn.

Det er dog ikke en af sportens tunge titler, der er på spil. Det drejer sig om WBC's internationale titel i cruiservægt - ikke at forveksle med en VM-kamp - men det er trods alt første gang, den 21-årige dansker skal bokse om en titel.

- Det bliver en hård opgave, men jeg er klar til den. Det ville være en perfekt start på det nye år, hvis jeg vandt WBC's internationale titel. Jeg vil være den bedste og kæmpe om VM-titler. Dette er et skridt på vejen, siger Micki Nielsen i en pressemeddelelse.

Rusten Patrick sejrede (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Patrick tilbage med sejr

Micki vandt sikker sejr på point (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning TV: Ny sejr til Micki: Vandt over Kessler-offer

Mens danskeren har lutter sejre i sine første 16 kampe som professionel, har Dos Santos tabt tre gange i 30 kampe.

Det er dog værd at bemærke, at 24 af de 27 sejre er kommet på knockout, så brasilianeren ligner en mand med et solidt slag.

- Jeg kan ikke tage noget for givet. Dos Santos er en stærk modstander med en god rekordliste, men jeg stoler på, jeg har, hvad der kræves for at vinde.

- Jeg vil arbejde hårdt i træningslokalet, og jeg ved, at min træner, Joey Gamache, lægger en perfekt slagplan, siger den danske cruiservægter.

Også folk som Dennis Ceylan, Kim Poulsen, Abdul Khattab og Rashid Kassem skal i aktion ved stævnet i Frederikshavn.

Micki Nielsen har 12 knockouts i 15 kampe - alle 15 er vundet. (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Modstander latterliggør danske Micki Nielsen

Klara under træningen i Butcher's Garage. (Foto: Jakob Jørgensen) Sport og Spil Prinsesse Knockout

TV: Her er Micki Nielsens overbevisende KO-sejr for over et år siden

0 kommentarer
Vis kommentarer