Micki sendt på hospitalet: Min hånd gør ret ondt

Det var en glad og træt Micki Nielsen, der mødte pressen efter sin herrefight mod italienske Mirko Larghetti

Micki Nielsen tog også imod en del slag fra italieneren i løbet af kampen. (Foto: jakob Jørgensen)
Micki Nielsen tog også imod en del slag fra italieneren i løbet af kampen. (Foto: jakob Jørgensen)

Han forventede, at det ville blive hårdt, og det blev det i den grad også.

Micki Nielsen boksede sin hidtil største kamp lørdag aften i Musik Teatret på den københavnske vestegn, da han med møje og besvær besejrede den rutinerede italiener Mirko Larghetti på point med dommerstemmerne 116-112,116-112,117-112.

Se også: Bestod kæmpe test: Micki Nielsen vandt ægte herrefight

Det var en meget glad og træt Micki Nielsen, Ekstra Bladet mødte kort efter kampen. Og lidt forslået var han da også efter herrefighten med den 32-årige italiener.

- Jeg har ondt i min hånd. Jeg ved ikke rigtigt, hvad der er sket med den. Den er bare hævet og gør ondt, så nu skal jeg have den tjekket, sagde han.

Opgøret mod den rutinerede italiener, der i 2014 gik 12 omgange i VM-kampen mod Marco Huck, var præget af stor fight og krævede masser af energi og fokus fra danskeren.

Flere gange fik Nielsen sendt rene træffere afsted, men Larghetti tog imod og var ikke synderligt rystet.

- Jeg var ikke frustreret, men jeg fandt bare ud af, at han kunne virkelig tage fra og tage imod nogle gode slag. Nogen af dem sad fanme godt, men han tog den bare. Han var virkelig hård, siger han.

Se også: Østerbro-bokser nedlagde 'dansende' tysker

Micki Nielsen fik en fantastisk start og førte også på point kampen igennem. Men det var dog tæt på at gå galt sidst, da den 23-årige Albertslund-bokser lod sig rive med stemningen og gik ind i slåskampen med italieneren, der satsede på at slå danskeren ud.

Noget, som storebror Patrick Nielsen nærmest ikke kunne holde ud at se på, da han hoppede op fra sit sæde og prøvede at køle sin brormand ned.

- Jeg var træt, og han gav den max gas, for han vidste, at han skulle stoppe mig, hvis han skulle vinde. Så det var nok derfor Patrick reagerede sådan, tror jeg. Jeg blev da også ramt lidt, og det er altid risikabelt, men jeg kunne sagtens have blevet ved, forklarede han.

Ingen tvivl om, at det var en kæmpe skalp, som Micki Nielsen tog på sin hjemmebane lørdag aften ved Nordic Fight Night.

Se også: Kesslers lærling knockoutede besværlig ungarer

Nu ser han frem til kampe med flere kvalitets-modstandere, men han er også ydmyg i forhold til sine evner.

- Hvis der er nogle gode modstander, så vil jeg være klar om nogle kampe. Det er første gang, at jeg går 12 omgange, og jeg havde ikke meget energi til sidst. Så det skal jeg arbejde på.

- Jeg er måske urutineret i forhold til nogle ting. Der er mange omgange, man skal gå, og det er en god idé at spare på krudtet. Gemme lidt. Der er masser at arbejde på - jeg er jo ikke verdensmester endnu, sagde han med et smil.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere