Midt i stjernens store comeback: Konen bar på tragisk hemmelighed

Bokseren Tyson Furys kone Paris fortæller nu om en svær aften, hvor hun måtte skjule en trist hemmelighed fra sin mand

Tyson Furys kone deler en trist historie fra en skæbnesvanger aften. Foto: (AP Photo/Mark J. Terri
Tyson Furys kone deler en trist historie fra en skæbnesvanger aften. Foto: (AP Photo/Mark J. Terri

Han var midt i sit store comeback. Efter tre år væk fra ringen, hvor han havde kæmpet med psykiske problemer, havde han fundet sin vej igen.

Britiske Tyson Fury skulle denne juni aften møde albanske Sefer Seferi i en kamp, der skulle danne grundlag for hans genrejsning på den allerstørste boksescene.

Men alt imens bar hans kone Paris rundt på en tragisk hemmelighed, hun ikke nænnede at dele med sin ægtemand inden det store comeback.

Hun ventede til efter kampen med at fortælle ham, at hun havde mistet deres ufødte barn på kampdagen.

- Jeg var omkring otte uger henne. Men så på kampdagen vidste jeg, at jeg havde mistet vores barn. Jeg nævnte det ikke for Tyson, inden han gik i ringen. Men lige efter fortalte jeg ham det, og så tog vi næste dag på hospitalet for at få det bekræftet, siger Paris Fury til Mirror.

Tyson Fury vandt sin comeback-kamp, ligesom han også vandt den næste over italienske Francesco Pianeta, inden han for en uge siden mødte Deontay Wilder i en vanvittig VM-kamp, der endte uafgjort - selvom mange havde Fury som sejrherre og ny verdensmester.

Heldigvis for parret endte det også lykkeligt på babyfronten.

- Fem uger senere blev jeg gravid igen, og vores dreng kommer til marts. Vi var stadig knuste over vores tab, men vi var også lykkelige på samme tid, fortæller fru Fury.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tyson Fury får et kys af Paris Fury efter kampen mod Deontay Wilder. Foto: (AP Photo/Mark J. Terrill)
Tyson Fury får et kys af Paris Fury efter kampen mod Deontay Wilder. Foto: (AP Photo/Mark J. Terrill)
 

I samme interview fortæller hun også om de seneste hårde år, hvor hun var tætteste vidne til Tyson Furys massive nedtur.

Selvmordstanker, masser af druk og stoffer havde nær kostet Fury livet, og da det var allerværst, overvejede Paris at forlade sin mand, indrømmer hun.

- Men så tænkte jeg: Opgiver man én, man elsker? Lader du dem håndtere det hele selv og falde hen i total ødelæggelse? Tyson har aldrig opgivet mig og børnene, og det gjorde vi heller ikke med ham. Vi er sammen, og vi kom igennem det som et hold, siger hun.

Parret har i forvejen fire børn og venter altså nu det femte. I forhold til boksekarrieren er der også masser af brød i ovnen.

En ny kamp mod Deontay Wilder er nemlig i øjeblikket på tegnebrættet.

Efter den uafgjorte kamp forlanger alle en ny. Foto: AP Boksning - 2. dec. 2018 - kl. 11:11 Dansk bokseekspert: Nu SKAL vi have omkamp og en finale

Se også: Boksefans og eksperter stiktossede efter sværvægtsbraget

Boksning - 29. nov. 2018 - kl. 09:30 'Han mistede besindelsen': Her bryder kaosset ud

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere