Mike Tyson til angreb på Mayweather i nat

Mike Tyson kalder sin landsmand for en lille bange mand med storhedsvanvid

TV: Se hvordan det gik, da Mayweather og Pacquiao stødte sammen på pressemødet forud for braget på lørdag

Mens Rudy Markussen og Patrick Nielsen herhjemme har deres underholdende mundhuggeri kørende (se det underholdende egnsteater her), har en samlet bokseverden fokus rettet mod Las Vegas, hvor storskrydende Floyd Mayweather og den mere besindige Manny Pacquiao lørdag skal bokse dette årtusinds måske største kamp.

I hvert fald er hypen omkring kampen uden sammenligning, og alle med forstand er klar til at komme med deres holdninger.

Natten til torsdag dansk tid var der pressemøde mellem de to boksere forud for 'The Fight of the Century', som kampen bliver kaldt med vanlig amerikansk storladenhed.

Til pressemødet var en anden gigant i bokseverdenen Mike Tyson også til stede. Og han er bestemt ikke tilfreds med sin landsmand Floyd Mayweather, der er citeret for at sige, at han er større end Muhammed Ali - legenden over dem alle. Således også her hos Ekstra Bladet kåret til de sidste 100 års største sportspersonlighed.

Med en Tyson'sk verbal højrehånd hamrede han uden antydning af opbakning til sin landsmand til igen og igen, da amerikanske medier spurgte ind til hans holdning.

- Fyren render rundt og siger, at han er bedre end Ali. Jeg gider slet ikke høre sådan noget, sagde Tyson, der engang var venner med Floyd Mayweather, men bestemt ikke er det længere.

Det blev bedst eksemplificeret, da Tyson fik af vide, at han kunne rykke op foran ved pressemødet, så han havde bedre plads. Det blev nægtet.

- Jeg forsøger at holde mig så langt væk fra snavs som muligt.

 

- Jeg har altid fået af vide af min mor, at hvis man ikke har noget pænt at sige om folk, så skal man lade være med sige noget overhovedet, fortsatte Tyson, der dog ikke lod til at tage sig yderligere af det moderlige råd.

- Han må lide af storhedsvanvid. Han er en meget lille og bange mand, sagde Tyson, der ikke forstod en meter af, hvorfor der var så stille på pressemødet.

- Det minder mig om en kirke eller et bibliotek. Hvorfor sker der ikke noget. Hvis det var mig, ville jeg slå den anden ihjel, sagde legenden, der har været igennem lidt af hvert i sin karriere.

Manny Pacquiao og Floyd Mayweather bokser natten til søndag dansk tid på hotellet MGM Grand i Las Vegas. Kampen kan følges live på Ekstra Bladet.

I toppen af artiklen kan du se, hvordan pressemødet mellem de to boksere forløb.

Floyd Mayweather og Manny Pacquiao på pressemødet onsdag (Foto: AP)
Floyd Mayweather og Manny Pacquiao på pressemødet onsdag (Foto: AP)

Unikt TV: Se Floyd Mayweathers chauffør viser den absurde bilpark frem

Eksklusiv dokumentar: Se den fantastiske HBO-dokumentar om opgøret

51 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere