Mogens Palle håner Patrick og Sauerland

Hvis Patrick Nielsens næste modstander er så stort et navn som Sauerland lover, så får Patrick Nielsen slet ikke en VM-kamp, mener Mogens Palle, der ser stævnet som en frygt for at møde Lolenga Mock

Lolenga Mock: Jeg smadrer Patrick Nielsen (Video: Jonas Ryefelt)

Fredag møder Mogens Palle-bokseren Lolenga Mock peruanske David Zegarra, og med hans 30 sejre i 30 kampe og en plads som nummer fem på verdensranglisten, så kalder Palle det for den største Supermellemvægt-kamp på dansk grund siden Kessler-Froch i 2010, og han føler ikke, at han overdriver.

- Hvorfor skulle jeg overdrive? Hvilke andre kampe skulle være større? Patrick Nielsen er højst sandsynligt en flink fyr, men jeg taler om det sportslige, siger Palle til Ekstra Bladet.

- Patrick Nielsen har slet ikke samme niveau som Lolenga Mock har. Jeg har tre gange givet dem et tilbud, som de alle tre gange har sagt nej til, og det sidste tilbud var, at Mock skulle bokse gratis mod Patrick Nielsen, men de synes ikke, at Mock er interessant, siger Palle.

Mogens Palle mener, at Team Sauerland frygter at lade Patrick Nielsen møde Lolenga Mock og derfor har arrangeret et stævne i Jylland mod en endnu ukendt modstander - er det et stort navn taber Patrick Nielsen, mener han (Foto: Mogens Flindt)
Mogens Palle mener, at Team Sauerland frygter at lade Patrick Nielsen møde Lolenga Mock og derfor har arrangeret et stævne i Jylland mod en endnu ukendt modstander - er det et stort navn taber Patrick Nielsen, mener han (Foto: Mogens Flindt)
 

Han glæder sig til kampen fredag, men afslører, at opgøret var tæt på at blive aflyst.

- Spørgsmålet er, hvem der står bag forsøget på at ødelægge denne her kamp ud over WBA? Der er nogen, der har interesse i, at kampen ikke bliver til noget. Hvis Mock vinder, så er det lidt svært for Sauerland at sige, at Mock er uinteressant, siger Palle.

- Man kan tænke sit omkring, hvorfor WBA sender to breve til dansk professionel bokseforbund og beder dem om at stoppe kampen, siger Palle.

Han undrer sig over, at Patrick Nielsen i stedet for at møde Mock nu skal bokse mod en ukendt modstander 28. maj.

- For mig er det her frygt, der får dem til at lave et stævne i Jylland i maj, og hvordan kan de annoncere et stævne, hvor billetpriserne er fra 300 til 1400 kroner uden at meddele, hvad hovedkampen er, andet end han skal møde en hård modstander inden en VM-kamp, siger Palle.

- Efter min mening er det varm luft, lyder kritikken.

Lolenga Mock inviterer Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til en plads ved ringside på fredag - Mock mener selv, at han kan slå Patrick Nielsen (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Største brag siden Kessler-Froch: Patrick, kom og se mig

Lolenga Mock er fit for fight (Foto: Jakob Jørgensen)
Lolenga Mock er fit for fight (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Længe har han forsøgt at få en kamp i stand mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock, men spørgsmålet er, om den nogensinde bliver til noget.

- Jeg ved ikke, om jeg gør et fjerde forsøg. Hvis Mock vinder fredag, så er det jo ikke sikkert, at Patrick er interessant for Mock længere, siger Palle.

- Nu har de lovet en Patrick en kamp om verdensmesterskabet, hvis han vinder næste kamp, men foreløbig så lad os se, hvad det er for et stort navn, for hvis det er et stort navn til Patrick, så vinder han ikke, siger Mogens Palle, der godt vil slå fast, at en kamp mellem Mock og Patrick ikke bliver ligesom parodien mellem Patrick og Rudy Markussen.

- Det var en parodi, så det basker, men Mock er en warrior, der går op i ringen, og han lægger sig ikke ned, siger Palle.

Man skal ifølge Palle ikke lægge for meget i, at Mock har tabt hele 14 kampe og er blevet 43 år.

- Han har taget nogle kampe uden at være i træning bare for at lave nogle penge. Den periode skal du ligesom slette og se på, hvad han har bedrevet på det seneste, efter han er kommet her, siger Palle.

- Se på, hvad han har måttet acceptere af kampe i udlandet. Han havde verdensmesteren David Haye i gulvet i England, og han har været i Canada og bokse og har været brugt som modstander i udlandet, siger Palle.

Mogens Palle mener, at kampen fredag foreløbig bliver anset for større i den internationale bokseverden, end den gør i Danmark.

Rudy Markussen tabte til Patrick Nielsen:

14 kommentarer
Vis kommentarer