Mogens Palle i voldsomt modangreb: Hvad fanden ved han om boksning?

Den rutinerede promotor giver mildt sagt ikke meget for Allan Vesters udtalelser om, at Mogens Palle ødelægger boksesporten i Danmark

Det sluttede næsten, før det var begyndt, da Sarah Mahfoud fik debut.
Følg Boksning

Det er de helt tunge verbale slag, der bliver taget i brug i den seneste fight på ord mellem Mogens Palle og Allan Vester.

Sidstnævnte beskyldte Palle for at ødelægge dansk boksning ved at matche Sarah Mafoud med den tjekkiske modstander Petra Podraska (0, 4, 0) i danskerens debut.

Hendes modstander holdt således kun få sekunder i ringen, før hun måtte kapitulere under weekendens Fight Night-stævne i Frederiksberg.

Der var tale om en utroværdig kamp, og Mafouds modstander kunne slet ikke bokse, lød kritikken blandt andet, da Allan Vester udlagde sin offensiv over for Ekstra Bladet.

Men den kommentar vil Mogens Palle ikke finde sig i. Han er således meget klar i mælet, da han mandag går i modangreb på Allan Vester, som han ikke har stor fidus til.

- Jeg har haft 30 europamestre og 10-12 verdensmestre. Tror du, at jeg gider høre om Allan Vester? Hvad fanden ved han om professionel boksning? Det der, det gider jeg ikke, siger Palle til Ekstra Bladet.

- Nu har I fundet et eller andet fjols, I kan få til at sige noget lort om mig. At jeg er med til at ødelægge boksning. Jeg har altså holdt røven oppe på boksning i 60 år, kan jeg godt fortælle dig, lyder det fra promoteren.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Petra Podraska holdt kun få sekunder i ringen, før hun måtte se sig slået af Sarah Mahfoud. (Foto: Ole Steen)
Petra Podraska holdt kun få sekunder i ringen, før hun måtte se sig slået af Sarah Mahfoud. (Foto: Ole Steen)
 

Hård kritik af Thorslund
Og selv om Podraska ikke nåede at få lanceret et eneste angreb og allerede i første omgang gik i gulvet, mener Palle ikke, at der er nogen grund til at kritisere tjekken.

End ikke selv om tendensen med et hurtigt exit for tjekkens vedkommende, har været resultatet i alle Podraskas kampe.

- Hende der (Petra Podraska, red.) har gennemgået de lægeundersøgelser, som hun skal. Hun har fået udstedt licens fra sit lokale forbund, og hun kommer herop, siger Mogens Palle.

- Hun er lægeundersøgt af det danske forbund, så der er ikke noget at komme efter. Der er masser af kampe, som er blevet stoppet i første omgang. Så sådan er det. Det her er en hetz imod mig og ikke en skid andet, siger han.

Palle mener ganske enkelt, at al snakken om mismatchet i kvindekampen til Danish Fight Night Galla-stævnet er et hår i suppen.

- Nu skal jeg fortælle dig en ting. Den samme modstander har den såkaldte junior-verdensmester oppe fra Struer mødt, lyder det.

Det er Dina Thorslund (8, 0, 0 5KO), der er tale om. Den kvindelige bokser, som rigtigt nok mødte Petra Podraska i sin debut i 2015.

Og selvsamme Thorslund, som ligeledes har været kritisk over for Palles matching mellem Mahfoud og Podraska, har heller ikke en stor stjerne hos Mogens Palle.

- Hun har mere brug for Sarah end omvendt. For hvem fanden er Dina Thorslund? Jeg skal sende dig hendes rekordliste. I laver ikke en skid research af nogen som helst art, siger Palle.

- Prøv at gennemgå hendes modstandere, og se hvad hun har lavet. Hende, hun boksede forleden dag, om den der såkaldte titel, ikke … To af hendes modstandere har haft tre kampe og tabt alle tre og er blevet slået ud i alle tre, lyder det fra Palle.

Ekspert efter lyn-knockout: Hun hører ikke til i en boksering

Se Sarahs lyn-knockout og højdepunkter fra Fight Night her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby