Mogens Palle slår fast: - Sidste gang det sker

Dagen før en afgørende boksekamp med Sarah Mahfoud blev det udelukket, at hendes modstander kunne kæmpe. Og det er sidste gang, det sker, understreger Mogens Palle

Mahfoud vejede fredag, hvad hun skulle. Men hendes modstander kommer først til Danmark et par timer inden kampstart. Video: Ernst van Norde

RANDERS (Ekstra Bladet): Egentlig skulle Sarah Mahfoud lørdag aften stået overfor en bundrutineret bokser fra Canada, men et afbud satte dagen før slaget skulle stå, en kæp i hjulet på det.

Da canadieren Olivia Gerula ikke blev godkendt til at kæmpe af en læge, skal den tidligere Vild med Dans-vinder op imod den mere uprøvede Enerolisa de Leon fra Spanien.

- Det er sidste gang, at det her sker, siger promoter Mogens Palle, der har stået med håret i postkassen, til Ekstra Bladet.

- Hver gang der kommer boksere hertil, skal de have en neurologisk undersøgelse, og det kan de ikke forstå. Neurologen godkendte hende i første omgang, men ændrede sin egen vurdering og sagde, at hun ikke kan bokse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Planen er, at Mahfoud senere på året skal kæmpe en VM-kamp. Foto: Claus Bonnerup
Planen er, at Mahfoud senere på året skal kæmpe en VM-kamp. Foto: Claus Bonnerup
 

Udover titelkampene skal juniorverdensmester Oliver Meng også i aktion. Foto: Lars Poulsen Boksning Lander stor aftale: Gode nyheder for dansk topboksning

Skulle have gjort det hjemme
Men den største fejl er ikke, at hun ikke blev godkendt i Danmark.

- Fejlen er, at hun ikke får lavet det i hjemlandet, siger Palle, der har kastet mange penge efter den rutinerede canadier, der ellers var tidligere verdensmester.

- Det har kostet mig dyrt. Billetterne, hun har fået fra Winnipeg. koster næsten 25.000 kroner stykket, og hun har både træner og sin mor med.

- Hele det her har jo kostet en bondegård. Plus nerverne er på randen. Det ville være synd for Sarah, hvis ikke hun fik den her kamp.

- Boksning har ændret min indstilling totalt. Sidste år tog jeg både 9. og 10. klasse på VUC og fik gode karakterer. Og lige nu er jeg i gang med mine eksamener på HF - jeg er virkelig kommet nogle skridt videre her i livet, fortæller 20-årige Victor Ramon. Foto: Ernst van Norde Boksning Stortalentets store tragedie: Bar sin fars kiste som ni-årig

Ind fra højre
Heldigvis for Sarah Mahfoud, Mogens Palle og Danish Fight Night-stævnet i Randers er en ny modstander allerede på plads.

- Vi gik i krig med at finde en ny modstander og har både kontaktet Slovakiet og alt muligt, siger Palle.

Mahfouds nye modstander har syv kampe på cv’et. En mindre end danskeren, der er ubesejret.

- Hende her fandt vi i Spanien. Vi har været heldige med at finde hende, for hun er en god modstander. Det er en skidegod 'substitute', lyder vurderingen.

Med hovedet placeret i Nielsens solar plexus raslede de to kamphaner mod jorden. Foto: Tariq Mikkel Khan MMA Efter kæmpe fiasko: - Fucking lille kylling

Gør alt
Selvom Palle tit skal høre på, at hans boksere får for nemme modstandere, ser han ikke sådan på det.

- Det er så tit, at man går ind og læser på de sociale medier, hvor der står, at Team Palle er utroværdige.

- Men vi kan sgu ikke gøre for, at en bokser melder afbud. Det er latterligt at klandre os, for vi ligger vandret for at lave det bedste mulige program, siger en bestemt Mogens Palle.

Om det lykkes Mahfoud at smadre sin nye modstander, kan du se lørdag med et Ekstra Bladet++-abonnement. Vi sender nemlig hele stævnet LIVE. Et stævne, hvor du også kan opleve stortalentet Oliver Meng, brølstærke Ditlev Rossing og debutanten Victor Ramon.

30 kommentarer
Vis kommentarer