Mor skal ud og slås: 'Min største styrke er, at jeg slår hårdt'

- Jeg skal have familie, flere børn og bokser ikke om ti år, siger Dina Thorslund, der lørdag bokser titelkamp på hjemmebane i Struer

Dina Thorslund får opbakning fra 1000 tilskuere på hjemmebanen i Struer lørdag, når hun bokser titelkamp. Foto: Linda Johansen.
Dina Thorslund får opbakning fra 1000 tilskuere på hjemmebanen i Struer lørdag, når hun bokser titelkamp. Foto: Linda Johansen.

Adrian på snart tre år må undvære sin mor et par timer lørdag aften. Mor skal nemlig ud at slås for at vinde ungdomsmesterskabet hos WBC i super bantamvægt.

Det kan godt være mor kommer hjem med et blåt øje, men hun kan også komme hjem med karrierens første boksetitel.

23-årige Dina Thorslund satser på det sidste, når hun skal i ringen for at møde tyskeren Xenia Jormeac om det ledige titel WBC i Superbantamvægt.

Dina Thorslund er det nye kvindelige boksehåb. Hun har bokset syv kampe som professionel og allerede bevist, at slagkraften er enorm. Fem af kampene er vundet før tid.

Ex-kæresten er træneren
- Min største styrke er, at jeg slår hårdt, smiler Dina Thorslund, der hidtil i karrieren aldrig har bokset mere end syv omgange. Mødet med tyskeren Xenia Jormeac er sat til ti omgange.

- Jeg er velforberedt og har trænet hårdt. Så jeg er parat til at bokse ti omgange, siger den spinkle bokser.

Dina Thorslund er fra København, flyttede siden til Falster og havnede som 18-årig i Struer, hvor hun mødte Thomas Madsen, der i dag er hendes træner og far til hendes søn. Samtidig bor de i samme bebyggelse, så de kan holde øje med hinanden.

Men de danner ikke længere par, så forholdet i dag er af rent professionel karakter.

- Det er lidt specielt, at Thomas er min træner, når vi ikke længere er kærester. Det erkender jeg. Men det er gået fint til nu, siger Dina Thorlund.

En travl hverdag
Den 23-årige bokser har en travl og hektisk hverdag for at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Hun læser til fysioterapeut, er mor, har to hunde og skal samtidig nå at træne to gange om dagen.

Lige nu har boksning høj prioritet, men sådan bliver det ikke mange år ud i fremtiden.

- Jeg bokser ikke om ti år. Det er helt sikkert. For mig handler det om at gøre, hvad jeg har lyst til. Jeg vil gerne have flere børn og en mand. Og så handler mit liv om, at jeg gerne vil være lykkelig, smiler Dina Thorslund, der ikke kan svare på, om hun bokser to, tre eller fem år mere.

- Nu skal jeg jo bevise, hvad jeg kan i en titelkamp. Verden kan se anderledes ud, hvis jeg ikke vinder kampen. Men mit liv slutter jo ikke den dag, jeg ikke længere bokser, siger hun.

Dina Thorslund kan se frem til massiv opbakning lørdag aften på hjemmebane i Struer, hvor der ventes udsolgt, når den lokale helt skal i ringen. Op imod 1000 tilskuere vil være på plads

- Jeg er meget stolt og glad for den opbakning, jeg får lørdag aften. Det giver mig et par ekstra procenter, når jeg går i ringen.

Ved lørdagens stævne i Struer gør Patrick Nielsen comeback efter 13 måneders fravær. Derudover skal Abdul Khattab i ringen, lige som der er kampe til Mikkel Nielsen og Kim Thomsen.

Kampene fra stævnet kan ses på Viasat Fighting

Se også: Stortudende Patrick opkalder sin søn efter bokseidol

Se også: Patrick Nielsens ven skuddræbt i sommerhus: Jeg har mistet min bodyguard

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere