Ny Palle/Sauerland-konflikt: De er kun ude på at genere os

Team Sauerland har hasteindkaldt til pressemøde fredag - samme dag som Mogens Palle arrangerer Danish Fight Night. - Det er nok for at genere os, mener Mogens Palle

Mogens Palle mener, at Kalle Sauerland og Team Sauerland forsøger at genere hans Danish Fight Night. (Fotomontage/Lars Poulsen og Jens Dresling)
Mogens Palle mener, at Kalle Sauerland og Team Sauerland forsøger at genere hans Danish Fight Night. (Fotomontage/Lars Poulsen og Jens Dresling)

Boksekrigen mellem Team Palle og Team Sauerland er en fortælling med et nærmest uoverskueligt antal kapitler.

Det seneste kom onsdag, da der kort før middag tikkede en pressemeddelelse ind på redaktionen.

Afsender var Team Sauerland, der hasteindkaldt til åben træning fredag, hvor man i midtjyske Kjellerup kan møde Patrick Nielsen og Dina Thorslund. Begge boksere, der bokser ved Nordic Fight Night samme sted - men først om en måned.

Umiddelbart en helt normal indkaldelse, om end det kan undre, at Team Sauerland har så travlt.

Og så alligevel ikke. For fredag er der nemlig Danish Fight Night på Frederiksberg. Arrangeret af arvefjenden Mogens Palle.

Mogens Palle mener, at Team Sauerland frygter at lade Patrick Nielsen møde Lolenga Mock og derfor har arrangeret et stævne i Jylland mod en endnu ukendt modstander - er det et stort navn taber Patrick Nielsen, mener han (Foto: Mogens Flindt) Boksning Mogens Palle håner Patrick og Sauerland

Og den danske promotor forholder sig da også lidt undrende over det hasteindkaldte pressemøde, der ligger således, at man ikke  kan nå begge dele.

- Det er jo et forsøg på at holde pressen væk fra vores arrangement.

- Det er lidt pudsigt, at de skal holde det lige der, når nu kampen er en måned væk.

- De gør det nok for at genere os. Men det er der ikke noget at gøre ved, siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

I Sauerland-lejren bedyrer man dog sin uskyld. Det arrangement er slet ikke tænkt som en konkurrence til Mogens Palles stævne, lyder det.

- Det er ikke et forsøg på at stjæle rampelyset fra Mogens Palle og hans arrangement, siger Team Sauerlands presseansvarlige Edward Roff.

Lolenga Mock inviterer Patrick Nielsen og Nisse Sauerland til en plads ved ringside på fredag - Mock mener selv, at han kan slå Patrick Nielsen (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Største brag siden Kessler-Froch: Patrick, kom og se mig

Han betoner, at pressemødet fredag ikke er det obligatoriske forud for store kampe, men at det skal betragtes bogstaveligt som en åben træning, hvor lokale kan få syn for sagn.

- Det er mere et arrangement for de lokale medier i Midtjylland - og for at de lokale bokseinteresserede kan se en åben træning.

- Jeg er klar over, at der nok ikke kommer journalister fra København, da de nok skal til det andet arrangement, siger Edward Roff.

Danish Fight Night finder sted i Frederiksberg-Hallerne fredag kl. 18.30. Den åbne træning i Kjellerup starter kl. 15. Der er godt 300 km mellem de to events.

5 kommentarer
Vis kommentarer