Nyt drama ved Patricks indvejning

Der er fyret godt op i Patrick Nielsen forud for lørdagens Nordic Fight Night mod Charles Adamu

Patrick Nielsen fik sendt Charles Adamu en hilsen ved indvejningen. (Photo Wende)
Patrick Nielsen fik sendt Charles Adamu en hilsen ved indvejningen. (Photo Wende)

Når Patrick Nielsen lørdag sætter sit WBA-intercontinentalbælte på spil i Ballerup Super Arena, så er han formentlig godt oppe at køre.

Det var han i hvert fald til fredagens indvejning, hvor der ikke gik mange øjeblikke, før han fik vist sin modstander, ghanesiske Charles Adamu, at han mener tingene for alvor.

Efter de obligatoriske billeder hver for sig trådte de to supermellemvægt-boksere sammen pande mod pande, og så tog Patrick Nielsen ellers fat.

Med kun to dage til Patrick Nielsen skal bokse mod Charles Adamu, er han ved at være i en anden mental tilstand, hvor det handler om hvad der skal ske, hvis han enten taber eller vinder (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Spydig Patrick: Rudy-kamp er bare opvarmning

Med to hænder skubbede han sig modstander omkuld i noget, der lignede en uprovokeret agression.

Men han forklarede sig efterfølgende:

- Han maste sit hoved ind i mit, og det gider jeg ikke finde mig. Han kan få flade i dag, men i morgen får han knytnæver, sagde Patrick Nielsen om episoden.

Patrick Nielsen (t.h.) bokser lørdag sin fjerde kamp som supermellemvægter, og træner Gamache tror på en KO-sejr. (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Træner tror på hurtig KO-sejr til Patrick

De to boksere blev skilt ad, og der blev taget et par billeder mere, inden seancen var slut.

Den kan de så passende genoptage lørdag aften i Ballerup...

75 kommentarer
Vis kommentarer