Nyt Mayweather-vanvid på stripklub

Den muligvis pensionerede bokser Floyd Mayweather fejrede købet af en møgdyr Bugatti med at invitere vennerne på stripklub

Venner og 1-dollar sedler. To vigtige ingredienser, hvis man skal frekventere en stripklub og have det sjovt.

Men for Floyd Mayweather skal alting altid gøres lidt vildere end normalen, og derfor havde han ikke blot et par venner eller en håndfuld sedler med, da han forleden tog på stripklub.

Den pensionerede superbokser havde intet mindre end 50.000 dollars i sedler med, da han inviterede hele 45 venner på Miami-stripklubben King of Diamonds forleden.

Kort forinden havde han udvidet bilsamlingen en investering på 3,5 millioner dollars i en Bugatti. Om det var byttepenge fra bilkøbet, der blev brugt på stripklubben, melder historien fra det amerikanske underholdsningssite TMZ dog ikke noget om.

Men som en kilde siger til TMZ:

- Der blev smidt rundt med så mange penge, at du ikke længere kunne se gulvet. Personalet måtte hente koste for at feje de mange sedler op.

#FloydMayweather at KOD last night #Miami #TMT

Et billede slået op af @mayweatherunlimited den

Mayweather, der bærer kælenavnet Money, af årsager som disse, bekymrer sig sjældent om jantelov, og på sin Instagram-profil viser han gladeligt frem fra den begivenhedsrige dag. Noget skal man jo lave, når man har lagt boksehandskerne på hylden og alene på den sidste kamp tjente tæt på en milliard kroner.

Sejren over filipinske Manny Pacquiao i årets boksebrag i Vegas i maj blev den næstsidste i en stor karriere, der bød på 49 kampe og ligeså mange sejre - heraf 26 på knockout. I september boksede han den sidste kamp mod André Berto, også selvom rygterne om en revanche-kamp mod Pacquiao er begyndt at ulme.

Ekstra Bladet har tidligere samlet en liste over nogle af de mest absurde ting, som den 38-årige Floyd 'Money' Mayweather har brugt sine penge på. Fx en svensk superbil til 31 millioner kroner, eller en ursamling på den dyre side af 30 millioner kroner. Du kan se Ekstra Bladets top 10-liste her.

Så sent som i august smed Mayweather millioner efter Koenigsegg'en her.

Mayweather er eksemplet på den amerikanske drøm, der er stukket helt af. Faren solgte crack til moren, brugte barnet Floyd som beskyttelse, da han blev truet på livet, og fattigdommen var hverdagen.

I artiklen herunder går Ekstra Bladets bokseskribent Thor Carlskov tæt på fænomenet Mayweather og den utrolige rejse fra fattigt barn uden fremtid til en megastjerne og mangemillionær.

Floyd Mayweather Jr. har absolut ikke haft et almindeligt liv. (Foto: AP) Sport og Spil Mayweather: Far solgte mor crack og blev skudt, mens han holdt mig i sine arme

TV: Her offentliggør Mayweather det endeligt: Jeg er færdig

27 kommentarer
Vis kommentarer