Øretæver i luften: Giganterne i top-provokerende duel

Conor McGregor var top-provokerende overfor en iskold Floyd Mayweather, der hånede ireren for hans provokerende opførsel efterfølgende

Mental krig: McGregor STOR-provokerer Mayweather til indvejningen: Se det her

Det er vel næppe gået bokse og MMA-fans', ej heller seere af TV3 Sports mange fodboldprogrammer,næse forbi, at der natten til søndag er en solid omgang tæsk i luften, når verdens største boksebrag mellem Floyd Mayweather og MMA-stjernen Conor McGregor bliver afviklet i Las Vegas.

I den seneste tid har promoveringen af braget fyldt sendefladen - også under fodboldkampe, aviserne verden over har skrevet stolpe op og stolpe ned om det kontroversielle boksebrag, og nu - lige om lidt - kan spændingen for alvor snart udløses.

De sidste forberedelser er gjort, den sidste provokation og selvhævdende fremfærd er præsenteret, og efter nattens indvejning resterer nu blot braget over 12 omgange mellem de to giganter.

READY! Foto: AP
READY! Foto: AP

Mayweather forholdt sig i ro, men grinede af McGregors opførsel. Foto: AP
Mayweather forholdt sig i ro, men grinede af McGregors opførsel. Foto: AP
 

Det er tydeligt, at de to kombattanter er ved at være klar til at lade næverne tale, og ikke mindst MMAcGregor benyttede indvejningen til en sidste omgang stor-provokation, da han slyngede den ene sviner efter anden i retning af Mayweather, der stod fuldstændig kold, også selvom McGregor til sidst stak ansigtet HELT op i Mayweathers synsfelt.

Efter stor-provokationen vendte ireren sig brølende mod publikum, mens han slog sig hårdt i brystet. 'Jeg er klar'!

Foto: AP
Foto: AP

Mayweather ser også klar ud. Foto: AP
Mayweather ser også klar ud. Foto: AP
 

Mayweather tog det køligt, men kvitterede for irerens optræden med et hånende grin, da de to endelig var færdig med nedstirringen.

Se hele den TOP-provokerende seance i TV-klippet øverst

Nu kan der vist snart ikke koges mere suppe på braget. Natten til søndag går det løs.

Ekstra Bladet sender tv både før og efter kampen, er til stede i Las Vegas og dækker kampen LIVE tidligt søndag morgen. Så tjek endelig forbi igen.

Kampen kan også ses på Viaplay Fighting

McGregor: Mayweather ligner lort:

Se også: Av, av, av! De smider tøjet for McGregor og Mayweather

Se også: McGregor kunne ikke dy sig: 'Få den tæve til at holde kæft'

Mayweather er egentlig pensioneret, men vender tilbage i ringen, når Conor McGregor og ham tørner sammen. McGregor er normalt MMA-fighter, og skal derfor bokse sin officielle boksekamp. Foto: AP/Scott Heavey Boksning - 24. aug. 2017 - kl. 22:52 Se klippet her: Ophedet møde i verdens største boksebrag

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen