Østerbro-bokser nedlagde 'dansende' tysker

26-årige Landry Kore havde generelt kampen i kontrol mod den uortodokse tysker Andreas Reimer. Københavneren vandt da også med dommerstemmerne 3-0

Landry Kore (tv.) havde kampen mod tyske Andreas Reimer under kontrol fra start til slut. (Foto: Jakob Jørgensen).
Landry Kore (tv.) havde kampen mod tyske Andreas Reimer under kontrol fra start til slut. (Foto: Jakob Jørgensen).

ALBERTSLUND (Ekstra Bladet): Det var egentlig meningen, at den københavnske bokser Landry Kore (5-0, 2 KOs) skulle op imod veteranen Robert Larsen lørdag aften ved Nordic Fight Night-stævnet i Albertslund.

Den aldrende tidligere promotor, der skulle have bokset sin sidste kamp mod det dansk-ivorianske boksetalent, meldte dog afbud. I stedet fandt Sauerland en ny – og med al respekt for Larsen – bedre og langt stærkere bokser i tyske Andreas Reimer (10-12-2, 9 KOs)

Det blev da også som forventet en tæt og jævnbyrdig affære mellem de to boksere, der begge gav hinanden sved på panden.

I sin seneste kamp gjorde Kore kort proces mod bulgarske Valentin Stoychev, og det så noget overraskende ud til, at Østerbro-bokseren også kun ville få brug for få minutter på kanvassen denne lørdag mod tyskeren, der startede kampen noget nonchalant.

Se også: Kesslers lærling knockoutede besværlig ungarer

Den uortodokse bokser med den specielle stil brugte mest af alt første omgang på at undvige Kore og danse rundt på kanvassen. Kore brugte til gengæld omgangen fint og fik sat nogle point ind i banken med nogle gode hooks og kombinationer.

I anden omgang vågnede Reimer lidt op, men Kore fulgte sin træners plan om at holde afstand til den normalt hårdtslående tysker og slå til, når det bød sig. Midt i omgangen fik danskeren da også ram på sin modstander og sendte ham kortvarigt i gulvet.

Efter den lille forskrækkelse ændrede tyskeren taktik fra den mere nonchalante – nogle ville kalde det arrogante – stil og gik nu tættere på Kore.

’Tættere, dybere’, blev der råbt fra tyskerens ringhjørne, og det forsøgte Reimer også med dobbeltparaderne oppe, men Kores parader var også sublime, og der var ikke den store fare på færde.

I fjerde og femte omgang havde dansk-ivorianeren generelt kampen i kontrol, men af og til fik Reimer lokket ham for tæt på, hvilket ikke var nødvendigt med Kores større rækkevidde.

- Ja, jeg fulgte ikke rigtig trænerens taktik lige der, men nogle gange vil vi boksere også lige vise noget for publikum. Men det var vigtigt for mig at afprøve det. Det var meget risikabelt, men jeg var ikke rystet på noget tidspunkt, sagde Kore til Ekstra Bladet efter kampen.

Se også: Danske boksere i ordkrig: 'Det er en omgang pis!'

Reimer pressede danskeren ud i nogle slagsmål fra tid til anden, men for det meste kom den 26-årige bokser ud af dem i god behold.

Sjette omgang blev der sendt en masse slag fra begge sider, og selvom det så ud som om at Kore til tider var irriteret over Reimers passivitet og uortodokse stil, holdt han dog fokus til sidst, og endte fortjent med at vinde med dommerstemmerne 3-0.

- Jeg kaldte på ham flere gange, for vi er inde i en boksering, og jeg synes, at man skal tage kampen op. Jeg ville hellere vente med, at hans danseri var færdig og så bokse ham. Jeg var som sådan ikke frustreret – jeg ville bare bokse, sagde en meget tilfreds Kore.

Er du glad for, at du kom op og bokse mod Reimer i stedet for Robert Larsen?

- Ja, er du sindssyg. Jeg lærte rigtig meget i dag – en rigtig lærerig kamp, sagde bokseren med den pletfrie rekordliste.

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere