Officielt: Patrick Nielsen gør comeback i kæmpe brag

Patrick Nielsen gør comeback efter sit grimme knockout-nederlag i London, når danskeren i slutningen af april møder den tidligere dobbelte verdensmester Arthur Abraham i Tyskland

Følg Boksning

Patrick Nielsen er klar til at gøre comeback i ringen, efter at danskeren tabte sin seneste kamp i oktober på et dramatisk knockout af John Ryder.

Dengang blev der spekuleret i, hvorvidt opgøret i Wembley Arena i London var danskerens sidste på topplan, men nu er svaret på de spekulationer kommet ud på papir.

Team Sauerland skriver i en pressemeddelelse, at Nielsen (29-2, 14 KO) gør comeback i en kamp mod den tidligere dobbelte verdensmester, Arthur Abraham (46-6, 30 KO), i april.

Den 38-årige tysker var senest i kamp i juli, hvor han tabte på point til Chris Eubank Jr. i en duel om IBO-verdensmestertitlen.

Men den rutinerede Abraham føler altså ikke, at han er færdig med boksning endnu.

- Efter min seneste kamp snakkede jeg med min træner, Ulli Wegner, og han hjalp mig frem til en beslutning. Jeg er ikke klar til at stoppe. Der er stadig mere, jeg ønsker at opnå i boksning, og mest af alt ønsker jeg at blive verdensmester igen, siger Abraham.

Patrick Nielsen gør comeback. Foto: All Over Press
Patrick Nielsen gør comeback. Foto: All Over Press

Han skal nu have karrieren tilbage på ret kurs, og første skridt på den vej, skal altså tages i Oldenburg i hjemlandet, når Patrick Nielsen bliver modstanderen 28. april i Baden Arena.

Danskeren blev sendt ud med et brag i sin seneste kamp, hvor John Ryder slukkede lyset totalt for Nielsen der røg i kanvassen i 5. omgang (Se det dramatiske tv-klip øverst i artiklen).

Det voldsomme nederlag sendte dengang den slagne bokser i tænkeboks.

- Jeg har andre prioriteter, som jeg rigtig gerne vil hjem til. Jeg har en søn, som har været hård at undvære. Nu vil jeg bruge noget mere tid på ham og stoppe med at være egoistisk, fortalte han i kølvandet på knockouten.

Samtidig lød det dengang, at han heller ikke troede på, at samarbejdet med Sauerland kunne bestå.

- Det tror jeg ikke, at du skal regne med. Jeg tror, at jeg er rimelig afskrevet i manges bøger, sagde Nielsen.

Men nu er situationen altså en anden. Den 26-årige knægt fra Albertslund får endnu en chance for at bevise sit værd på den helt store scene.

Og den mulighed glæder ham selvsagt.

- Jeg kan ikke vente til denne kamp. Min sidste kamp satte virkelig tingene i perspektiv. Jeg har lavet nogle ændringer i min træning og i mit privatliv, og nu er jeg 100 procent fokuseret på boksningen. Folk vil se den ægte Patrick Nielsen, siger han.

- Abraham er stadig et stort navn i boksning og en virkelig hård herre. Hvis jeg kan slå ham, viser det, at jeg kan slå mange af de store drenge, og forhåbentlig vil det føre til større kampe, siger han.

- Jeg tror, jeg kan slå ham. Jeg har alderen og farten på min side, og jeg er klar til at gøre, hvad der end kræves for at tage sejren, siger Nielsen.

Ekstra Bladets journalist driller Patrick Nielsen, indtil bokseren slår ham ned på den røde løber:

Største boksebrag i fare: 'Det er sindssygt'

Stjernebokser beskylder kød for positiv dopingtest

Husker du Tom Bogs, brødrene Bredahl og Jesper D? Sådan gik det alle de danske europamestre i boksning

Hvem er den nye Kessler? Her er de ti bedste bud

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+