Officielt: Verdens vildeste bokse-brag på plads

En af de største boksekampe i mange år er nu kommet i stand Legenderne Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquiao får 1,6 milliarder for at gå i ringen

Derfor bliver det verdens vildeste boksekamp. (Foto: SNTV)

Den længe ventede storkamp i boksning mellem amerikaneren Floyd Mayweather Jr. og filippineren Manny Pacquiao er nu blevet forhandlet på plads.

Forhandlingerne om kampen har angiveligt stået på de seneste fem år, men nu er det besluttet, at kampen skal bokses 2. maj i MGM Grand i Las Vegas, oplyser Mayweathers lejr fredag ifølge Reuters.

Og kombattanterne vil have masser af dollarsedler at spendere på byens casinoer efter kampen. Tilsammen får de i omegnen af 250 millioner dollar eller godt 1,6 milliarder kroner for at gå i ringen, skriver Daily Mirror.

Billetterne tættest på ringen ventes at blive sat til salg til en stykpris på 5000 dollar - 33.000 kroner, mens prisen for at se kampen på betalings-tv kommer op i nærheden af 100 dollar.

Pacquiao har været verdensmester i otte forskellige vægtklasser og Mayweather er ubesejret og den rigeste bokser i historien. Der er på mange måder lagt op til en storkamp, hvis de ellers kan blive enige. (Foto: AP) Boksning Her er beviset: Nu taler bokse-giganter sammen

Forskellige typer
Duellen mellem den defensivt orienterede Mayweather og den aggressive Pacquiao - begge blandt de bedste boksere i deres generation - har været imødeset længe af boksefans verden over.

Bokseeksperter har betegnet det som den største kamp siden sværvægterne Mike Tyson og Lennox Lewis mødtes i 2002.

- Hvad verden har ventet på, sker nu, skriver Mayweather, der har en rekordliste på 47 sejre i lige så mange kampe, på det sociale medie Shots.com.

Floyd Mayweather forklarer Manny Pacquiaos rådgiver, hvor skabet skal stå. De to boksere fik dog tilsyneladende en god snak, som kan bane vejen for den største kamp, der kan arrangeres. (Foto: ESPN) Boksning Dav med dig! Boksefjender mødes for første gang

Den 37-årige Mayweather - med kælenavnene Money og Pretty Boy - anses for at være verdens bedste bokser på tværs af alle vægtklasser. Han er i øjeblikket indehaver af fem VM-titler i forskellige forbund og vægtklasser.

- Mayweather vs. Pacquiao 2. maj er nu en realitet. Vi kommer til at skrive historie. Gå ikke glip af det!, lyder det endvidere.

Pacquiaos lejr har endnu ikke bekræftet kampen, men ifølge amerikanerens lejr er kontrakten skrevet under.

Den 36-årige filippiner, også kendt som Pac-Man i ringen, har bokset 64 kampe og vundet de 57 - heraf 38 på knockout.

Floyd Mayweather Jr. er favorit i kampen og viste senest høj klasse mod Marcos Maidana, der fik tæsk i september sidste år:

Mod Manny Pacquiao ventes Mayweather dog at komme på en større udfordring - Her ses filippineren gå amok i ringen:

0 kommentarer
Vis kommentarer