Annonce:
Annonce:

OL-bokser sigtet for at dræbe gravid kvinde

Felix Verdejo Sánchez overgav sig selv til politiet

Vrede puertoricanere demonstrerede søndag på broen, hvorfra Ortiz ifølge anklagen skal være blevet kastet i vandet.
Annonce:
Følg Boksning

Den puertoricanske bokser Felix Verdejo Sánchez måtte søndag overgive sig til politiet.

Han er sigtet for at have dræbt en gravid kvinde, hvis lig skyllede op i en lagune lørdag, oplyser myndighederne ifølge flere udenlandske medier, heriblandt New York Times.

Felix Sánchez, der repræsenterede Puerto Rico i letvægtsboksning ved OL i London i 2012, er anklaget for at have slået kvinden, givet hende en sprøjte med 'væske', bundet hendes krop til en sten og have kastet hende i vandet fra en bro.

Han vil blive tiltalt for kidnapning med døden til følge, biltyveri med døden til følge og drab på et ufødt barn, står der i den officielle anklage.

Den nu afdøde kvinde, Keishla Rodríguez Ortiz, forsvandt fredag. Hendes lig blev fundet og identificeret lørdag.

Annonce:

Vidne medvirkede til forbrydelse
De centrale informationer i sagen kommer ifølge det føderale efterforskningsbureau fra et vidne, som har 'førstehånds, personlig kendskab' til det, der skete, skriver bureauet.

Vidnet blev ifølge eget udsagn kontaktet af bokseren, der tilbød at hjælpe med at 'gøre end ende på kvindens graviditet'. Vidnet takkede ja.

Torsdag aften mødtes Sánchez ifølge vidnet med den gravide kvinde. De satte sig ind i hans sorte SUV, hvor bokseren på et tidspunkt slog hende i ansigtet og kort efter gav hende en sprøjte med væske, der ikke er nærmere specificeret i anklagen.

Vidnet kom ind i bilen, hvor han hjalp Felix Sánchez med at binde kvindens hænder og fødder, før de bandt hendes krop fast til en sten og lagde hende ind i den bil, hun selv var ankommet i for at mødes med Sánchez.

De kørte derefter i to biler til Teodoro Moscoso Bridge, hvorfra Ortiz ifølge anklagen blev kastet i vandet. Derefter skød bokseren et skud efter hende med en pistol, står der i anklagen.

Annonce:

Alt peger på Felix Sanchez
De to mænd efterlod Ortiz' bil, der blev fundet dagen efter. Her kunne man via mobildata fra hendes telefon finde ud af, hvor hun havde befundet sig - og hvem hun havde talt med - før, hun forsvandt.

Alle informationer pegede på Felix Sanchez og broen, står der i anklagen. På overvågningsbilleder kan man se en mørke SUV magten til Sanchez' parkere i nødsporet på broen. Billederne viser også 'bevægelse fra mindst en person på den ene side af bilen'.

Risikerer dødsstraf
Bliver bokseren kendt skyldig, risikerer han dødsstraf, men anklagerne har endnu ikke besluttet, om det er det, de vil gå efter.

Han forventes at for retten mandag, siger en talskvinde fra FBI.

Felix Sánchez betegnes stadigvæk som aktive bokser og ligger nummer 23 på verdensranglisten for letvægsboksere. Den 27-årige tidligere OL-bokser er noteret for 27 sejre og to nederlag.

Han er listet som bokser under promoteren 'Top Rank', der søndag ikke ønskede at stille op til en kommentar. Lørdag gav selskabet følgende udtalelse.

Annonce:

'Top Ranks tanker og bønner går til Keishla Marlen Rodrígue Ortiz' familie og venner og med befolkningen i Puerto Rico i denne sorgens tid.

'Vi er dybt forstyrrede af nyhederne og vil fortsætte med at følge udviklingen i sagen, som den skrider frem', lød det.

Her fejrer Felix Verdejo Sanchez sejren over Bryan Vasquez i New York i april 2019. Foto: Ritzau Scanpix
Her fejrer Felix Verdejo Sanchez sejren over Bryan Vasquez i New York i april 2019. Foto: Ritzau Scanpix
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: