Osamas dagbog: Han ryger ned!

Mogens Palle og Brian Nielsen holder lørdag Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne - vi har fulgt en af bokserne, finansøkonomen Osama Hadifi, i dagene op til stævnet

Osama Hadifi har bokset de fleste af sine kampe i udlandet - før sin kommende kamp i Frederiksberg-Hallerne fortæller han om livet som prof-bokser op til en kamp. (Privatfoto)
Osama Hadifi har bokset de fleste af sine kampe i udlandet - før sin kommende kamp i Frederiksberg-Hallerne fortæller han om livet som prof-bokser op til en kamp. (Privatfoto)
Følg Boksning

Osama Hadifi er 30 år gammel, opvokset på Frederiksberg, finansøkonom i Danske Bank. Og så er han bokser med stribevis af DM-titler på cv'et. Som professionel vandt Hadifi (11-1, 11 KO) sine første 11 kampe på knockout, før han blev stoppet af den tidligere verdensmester DeMarcus Corley i foråret 2016. Den danske letvægter fortæller i dagene op til kampen 4. juni mod Congo-bokseren Clark Telamanou (4-2-1, 1 KO) hjemme i Frederiksberg-Hallerne om, hvordan det er at gå ind til en kamp som prof-bokser.

- Jeg er i form, jeg træner jo hver dag. Op klokken seks og løbe, inden jeg skal på arbejde. Der er lidt med vægten, som ikke helt er på plads.

- Der har været travlt på det sidste. Banken har lanceret et nyt produkt, noget i forbindelse med MobilePay, så jeg kan ikke tage fri hele ugen op til kampen. Sådan er det nogle gange. Men jeg har fri torsdag og fredag.

- Jeg har ikke mødt min modstander endnu. Jeg møder ham først til indvejningen fredag. Det bliver spændende at se, hvad han er for en fyr.

- Men det er ikke så forskelligt fra alle de andre kampe. Jeg har bokset de fleste i udlandet. Jeg boede i Panama på et tidspunkt og boksede derovre. Jeg har også bokset i Tyskland og Luxembourg. Jeg boksede mine første ti kampe i udlandet, indtil der var en dansk promotor, der hentede mig ind.

- Jeg afviste et tilbud om en kamp mod en stærk russer i Las Vegas forleden. Det kom måske til at lyde som om, jeg ikke var interesseret i at møde ham. Men det var er mindre stævne, pengene var ikke vildt gode, og han er rigtig god. Så jeg tager lige en kamp eller to på hjemmebane først.

Dansk bokser dropper Las Vegas

- Først fik jeg at vide, at jeg skulle møde en fyr fra Armenien (Vahram Vardanyan), men han måtte melde afbud i mandags, så nu bliver det Clark Telamanou fra Congo.

- Det tærer på en ren psykisk, når man ikke ved, om man får en modstander. Man går rundt og spekulerer på, om man overhovedet kommer i kamp, og om man skal tænke på vægten eller ej. Man kunne godt tænke sig noget at spise ...

- Men nu er jeg lidt lettet. Nu skal jeg bare tænke på vægten. Der er en ny modstander på plads. Han kommer helt sikkert for at vinde, men han ryger ned! lyder det fra Osama Hadifi.

Lørdag middag kan du læse, hvordan den danske bokser oplevede fredagens indvejning, og hvad han laver i det sidste døgn inden kampen.

Bokseballade: Du skal ikke genere min familie!

TV: Slår modstander bevidstløs og vinder VM-bælte

Kæmpeprygl: Haye SMADRER modstanderen

Aarhus-bokseren Lolenga Mock bokser hovedkamp på lørdagens Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne mod ghanesiske Patrick Mendy. Også blandt andre Andreas Lynggaard, Daniel Heinze, Tobias Sørig og den kæmpestore islandske sværvægter Kolbeinn Kristinsson skal i kamp.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind