Annonce:
Annonce:

Pacquiao: Gud bakker mit syn på homoseksuelle op

Manny Pacquiao fastholder, at homoseksualitet er forkert, og han har Gud på sin side, hævder bokseren

Manny Pacquaio er kommet i modvind efter homo-hadske udtalelser. Heldigvis er ham fra oven med den filippinske boksestjerne. I hvert fald, hvis man spørger Pacquiao. (Foto: AP)
Manny Pacquaio er kommet i modvind efter homo-hadske udtalelser. Heldigvis er ham fra oven med den filippinske boksestjerne. I hvert fald, hvis man spørger Pacquiao. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Først sammenlignede han homoseksuelle med dyr. Så undskyldte han for udtalelsen, da hans storsponsor Nike trak millionstøtten. Nu tager han Gud til indtægt for sin holdning til homoseksuelle.

Den filippinske boksestjerne Manny Pacquiao er kommet i modvind, efter at han i nedsættende vendinger sammenlignede homoseksuelle med dyr.

- De (homoseksuelle) er værre end dyr, lød det tidligere på ugen fra Pacquiao.

- Det er bare sund fornuft. Ser du nogle dyr af samme køn parre sig? Selv dyrene er bedre. Hvis mænd er sammen med mænd, og kvinder er sammen med kvinder, så er de værre end dyr, uddybede han.

MMA-stjerne truer og udfordrer Mayweather

Den sammenligning undskyldte han efterfølgende, da Nike valgte at rive hans sponsorkontrakt over, men undskyldningen betød ikke, at Pacquiao ikke stod ved sin holdning. Slet ikke.

Annonce:

- Hvad jeg gjorde forkert, var blot at sammenligne menneskerne med dyr, men du ved, at det er sandt, hvad jeg siger, lyder det fra Pacquiao efter en træning i hjemlandet ifølge AFP.

- Jeg siger blot, hvad biblen fortæller. Vi tror på Gud, og derfor bør vi ære Guds ord, siger den troende bokser.

Homoseksualitet er ikke ulovligt i Filippinerne, men det er homoægteskaber til gengæld, og det forbud bakker Pacquiao fortsat op om at fastholde.

Boksestjerne amok i homohad: Homoseksuelle værre end vilde dyr

Den 37-årige bokser er en folkehelt i Filippinerne, hvor han tidligere er blevet valgt ind i Repræsentanternes Hus i hjemlandets kongres.

Til april bokser han sin sidste kamp mod Timothy Bradley, inden han i maj stiller op til valget til Senatet i Filippinerne. Og balladen omkring hans seneste udtalelser har ikke påvirket hans optakt til hverken boksekampen eller valget, fastslår han.

Annonce:

- Jeg er glad. Jeg er altid glad, fordi Gud er med mig, slutter Manny Pacquiao, der anses for at være en af sin generations største boksere med VM-titler på tværs af intet mindre end otte vægtklasser.

Kæmpe-sponsor dropper homohadende boksestjerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: