Palle og Brians comeback: Debutant uddelte øretæver

Jonas Madsen fik sejr i debutkamp

Jonas Madsen vandt i sin debut. (Foto: Mogens Flindt)
Jonas Madsen vandt i sin debut. (Foto: Mogens Flindt)

HERLEV (Ekstra Bladet): 20-årige Jonas Madsen vandt sin første kamp som professionel.

Men det skete uden at imponere mod den engelske boksebold Curtis Gargango, der kom til Danmark med en rekordliste på nul sejr og ni nederlag.

Englænderen havde mere travlt med at lave ansigter og slå sine handsker mod hinanden frem for at angribe danskeren.

Anne Gadegaard ved generalprøven på Musik Grand Prix i 2015. Næset lørdag står hun på scenen i Brøndby Hallen. (Foto: Mogens Flindt) Boksning Hun synger nationalsangen før boksebraget

Jonas Madsen, der blot har erfaring fra blot otte amatørkampe, vandt samtlige seks omgange i en kamp, hvor englænderen ikke ramte med mange træffere.

- Jeg lod mig rive midt med. Jeg burde have optrådt lidt mere køligt, men det var jo min debut, siger Jonas Madsen, der kom i ringen med en fodbold under armen.

Som et bevis på, at han har spillet i AGF til han blev 16 år, men nu har lagt støvlerne på hylden for at fokusere på boksningen.

- Jeg har fået mod på meget mere og er klar til den næste udfordring, siger Jonas Madsen, der har lavet en toårig aftale med Brian Nielsen og Mogens Palle. De har garanteret ham seks kampe om året.

Tæv til Olson
Weltervægteren Morten Olson var i ringen til sin tredje professionelle kamp. Han havde vundet de to foregående, men stod ikke distancen mod portugiseren Goncalo Pimenta.

Morten Olson var den mest aggressive og angrebsivrige i de første par omgange. Til gengæld var han i tovene i tredje omgang, hvor han var i store vanskeligheder.

Morten Olsson løb ind et nederlag. (Foto: Mogens Flindt)
Morten Olsson løb ind et nederlag. (Foto: Mogens Flindt)

Han slog tilbage i fjerde omgang, som han dominerede, men blev stoppet 1.19 minut inde i femte omgang, da han blev ramt dybt flere gange af portugiserens skarpe højre.

Lolenga Mock er ifølge promotor Mogens Palle Danmarks suverænt bedste supermellemvægter, og den 43-årige bokser håber at møde vinderen af kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Mogens Palle: Min bokser er bedre end Patrick og Rudy

Han var skuffet over, han blev stoppet.

- Jeg følte, jeg kunne have bokset videre, selv om han ramte mig godt med flere dybe stød, siger en skuffet Morten Olsson, der på trods af karrierens første nederlag som professionel har mod på at fortsætte karrieren i bar overkrop.

Der er en grund til, at 43-årige Lolenga Mock stadig kan gå i ringen og levere en hård, hård kamp: Aarhus-bokseren er fit som få. Mogens Palle (t.h.) tjekker lige vægten. (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning 'Fede svin!' Så er Palle og Super-Brian tilbage

Pierre Madsen er en hårdtslående fyr, og han håber at slå sin amerikanske modstander ud i debuten som professionel (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Super-Brians nye håb: Jeg kan godt lide at slå folk ned

6 kommentarer
Vis kommentarer