Patrick blev buhet ind til triumf: Det tændte mig bare

- Alt det der sker udenfor ringen, kan jeg skære af, når jeg kommer derop, siger Patrick Nielsen

Patrick Nielsen smadrede Rudy Markussen i 3. omgang (Foto: Jakob Jørgensen)
Patrick Nielsen smadrede Rudy Markussen i 3. omgang (Foto: Jakob Jørgensen)

BRØNDBY HALLEN (Ekstra Bladet): Patrick Nielsen gjorde kort proces mod Rudy Markussen. De to bokseres entré til ringen varede nærmest længere tid, end det tog for favoritten at sende sit offer i gulvet i 3. omgang.

Aftenens sidste triumfator i Brøndby Hallen fik ellers ikke den store opbakning, da han banede sig vej mod ringen, før kampen blev sat i gang.

Størstedelen af publikum buhede, og det var tydeligt at håbet hos flertallet af de fremmødte på lægterne var, at Markussen ville levere overraskelsen. Sådan gik det imidlertid ikke.

- Alt det der sker udenfor ringen, kan jeg skære af, når jeg kommer derop. Det spillede bare, siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Se tv-højdepunkter fra kampen søndag morgen hos Ekstra Bladet

Patrick Nielsen var skarp og vandt let mod Rudy Markussen allerede i 3. omgang (Foto: Jakob Jørgensen)
Patrick Nielsen var skarp og vandt let mod Rudy Markussen allerede i 3. omgang (Foto: Jakob Jørgensen)

Boksning Vild opstandelse! Patrick stoppede Rudy

Han bemærkede godt, at det ikke ligefrem var nogen kærlig velkomst, han fik, da ord skulle blive til handling efter en lang og intens optakt.

- Jeg kunne godt høre det, og det tændte mig lidt mere. Det må jeg sgu sige. Jeg blev lidt vild, da jeg kunne høre, at folk ikke var med mig, siger Nielsen.

- Jeg har kørt et hårdt spil på Rudy. Det var har været planen fra starten at komme ind i hovedet på ham. Og det gjorde vi.

Patrick Nielsen besejrede Rudy Markussen på TKo i 3. omgang. (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Patricks brødre: Vi skal feste på Vestegnen

- Det skub, du lavede ved indvejningen. Tror du, at det har flyttet noget af opbakningen over på Rudys side?

- Helt klart. Jeg har fra starten kørt et rigtig hårdt spil. Det virkede, som man kunne se i dag, og det var en del af taktikken.

Den lykkedes. Tre omgange skulle der gå, før Patrick Nielsen afgjorde affæren. Og nu venter formentlig en VM-kamp mod tyske Arthur Abraham.

Se Rudys walk-in til kampen (Patricks ligger over artiklen)

Under fredagens indvejning var tændingen høj, da Patrick Nielsen valgte at skubbe Rudy Markussen hårdt i brystet. 

46 kommentarer
Vis kommentarer