Patrick er tilbage: Nu kommer VM-kampen

Patrick Nielsen bokser første opgør siden Rudy Markussen-kampen

Patrick Nielsen er tilbage og gør comeback efter sejren mod Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen)
Patrick Nielsen er tilbage og gør comeback efter sejren mod Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen)

Natten mellem 12. og 13. december sidste år stoppede Patrick Nielsen sin modstander Rudy Markussen i det største danske opgør i mange år.

Nu er Patrick Nielsen klar til at gå i ringen igen, og den 25-årige dansker nærmer sig en kamp om VM-titlen. Først gælder det comeback 28. maj i Kjellerup ved Nordic Fight Night.

- Patrick Nielsen er tilbage i aktion, og han vil blive matchet mod en stærk modstander, som vil give ham en sidste test forud for en VM-kamp senere på året, siger promotor Nisse Sauerland i en pressemeddelelse.

Patrick Nielsen ser frem til braget og er motiveret.

- Jeg var tilfreds med det, jeg opnåede sidste år, men hvis det hele spiller, bliver 2016 endnu bedre. Jeg føler mig stærk og mere sulten end nogensinde. Jeg går efter at nå toppen i min vægtklasse. Jeg vil være den bedste, og jeg er ikke langt fra at nå mit mål, siger Nielsen.

Patrick Nielsen-lejren vil ikke takke ja til Mogens Palles million-bud (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Dansk boksekrig: Patrick afviser million-bud

Patrick Nielsen boksede 12. december mod Rudy Markussen i en kamp, der fik en hel del omtale af både den ene og anden grund. Nielsen bokser næste gang på et tidspunkt i foråret - og Mogens Palle har budt på den kamp. (Foto: Linda Johansen) Boksning Mogens Palle byder 1,5 mio på Patrick-kamp

- Jeg har givet den fuld gas til træningen siden min sidste kamp, og jeg er allerede begyndt på sparringen. Det bliver spændende at bokse i Kjellerup foran et nyt publikum. Jeg håber, at der kommer mange folk og bakker mig op og støtter mig, siger Nielsen.

Det er endnu uvist, hvem Nielsen skal møde i sit comeback, men det bliver næppe en nem fighter, danskeren skal op imod.

- Jeg ved, at promotor Nisse Sauerland vil levere mig en hård modstander. Jeg vil være klar til hvem som helst, der bliver stillet foran mig. Ingen skal stoppe mig fra at blive verdensmester, siger Nielsen.

Også Abdul Khattab (14-1, 4 KOs), letvægtstalentet Rashid Kassem (11-0, 7 KOs) og superbantamvægteren Dina Thorslund (6-0, 4 KOs). Sidstnævnte begyndte sin professionelle karriere i februar sidste år, men har taget bokseverdenen med storm.

Her kommer Patrick og Rudy op at slås FØR kampen:

38 kommentarer
Vis kommentarer