Annonce:
Annonce:

Patrick-lejr kræver millionhyre for Rudy-brag

Patrick Nielsens manager vil kræve, at hans bokser får det dobbelte af, hvad Rudy Markussen får for danskermødet i december

I 2011 boksede de i hver sin vægtklasse og kunne smile til fotografen. I 2015 er de på kollisionskurs. (Foto: Thomas Sjørup)
I 2011 boksede de i hver sin vægtklasse og kunne smile til fotografen. I 2015 er de på kollisionskurs. (Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg Boksning

Med en burger på tallerkenen og solskin i sit nybarberede ansigt, har Patrick Nielsen svært ved at forholde sig til, at han en aften i december skal stå ansigt til ansigt med Rudy Markussen i en kamp om prestigen og en ganske fornuftig skilling.

Det er en uge siden, den 24-årige Albertslund-dreng tog karrierens 26. sejr i 27 opgør, da han rullede hen over den ghanesiske journeyman Charles Adamu.

Nielsen sidder ved et cafébord i det indre København uden så meget som en lille bitte sommerfugl i maven ved tanken om, at den tidligere VM-udfordrer Rudy ’Hardhitter’ Markussen nok bliver en lidt anden udfordring end Charles Adamu.

Markussen har skrevet under på Patrick-kamp

- Der er ingen sommerfugle. Slet ikke. Jeg ved, at jeg kommer til at udbokse Rudy. Jeg har set ham bokse, og jeg ved, at han ikke kommer i nærheden af mig.

Annonce:

- I virkeligheden lægger jeg ikke så meget i den kamp lige nu. Det kan være, det kommer til at ske, men jeg gider bare ikke tænke på det.

60 procent af eb.dk’s brugere er uenige. De tror, Rudy vinder. Hvad siger du til det?

- Det er fedt. Det overrasker mig ikke. Uanset hvor jeg læser om det, så er folk lidt imod mig. Det må være efter den dag, hvor han valgte at møde op til mit pressemøde. Jeg glæder mig bare til at modbevise folk. Og bevise, at Rudy ikke får et ben til jorden.

Du har kaldt ham en kylling? Hvorfor?

- Fordi han er en kylling! Jeg ved ikke, hvorfor han dukkede op til det pressemøde. Om det var for at få presset en bedre aftale igennem. Han udfordrer mig og siger ’Vær klar, --Patrick!’ og ’Nu er det nu!’

Se det famøse optrin her:

Annonce:

- Så får han en dato, og så er det lige pludselig ikke nok tid. Jeg vil mene, at når han kommer og udfordrer så må han være klar. Der får følelserne får frit spil, fordi han dukker op på et tidspunkt, hvor jeg skal bokse. Så mener han, at han kan komme og mase sig ind. Så bliver jeg lidt sur. Man sidder og prøver og koncentrere sig om én ting, og så kommer han og prøver at ødelægge det.

- Jeg kommer til at stoppe ham. Rigtig hurtigt. Vi snakker 1. omgang. Hvis jeg ikke får ham i første, så får jeg ham i anden. En god serie, der bare rykker hovedet af ham. Det kommer til at gå lige efter planen. Og planen kan jeg ikke afsløre! griner Patrick Nielsen sorgløst og skyller burgeren ned med et glas vand.

37-årige Rudy Markussen har forhandlet en kontrakt på to kampe i stand med promotor Nisse Sauerland, en optaktskamp i september og en kamp mod Nielsen i december.

Ifølge Ekstra bladets oplysninger får Markussen op mod en rundt million kroner for danskermødet.

Boksebraget: SÅ meget tjener Rudy

Der er endnu ikke lavet en aftale med Patrick Nielsen. Først har Rudy Markussen og formentlig også Patrick Nielsen en kamp i september, som skal overståes, før Nielsens manager Simon Lundt Hansen vil begynde at skrue en aftale i stand med Team Sauerland.

Annonce:

- Lad os lige se, om Rudy overhovedet kan bokse igen til september. Han har jo været væk i to og et halvt år med en skade i nakken, så lad os nu se, siger Simon Lundt.

- Når Rudy har bokset, kan vi skrue bissen på og få det forhandlet på plads. Rudy ligger jo ikke på nogen ranglister mere, så Patrick skal tage den for publikums skyld. Det er da også fedt for en sportsmand at give folk, hvad de vil have. Men der skal også være noget økonomi. Noget der giver os noget.

Hvad er en god aftale for Patrick? Hvad skal han have for den kamp?

Patrick Nielsen efter sejr: Så kom, Rudy!

- Jeg ved ikke, hvad Rudy får, men uden Patrick ville Rudy jo ikke tjene nogen penge på det her. Uden Patrick ville Rudy måske få 10.000 euro for en kamp. Hvis han kunne få en kamp. Så selvfølgelig skal Patrick have meget mere end ham.

Skal han have det dobbelte?

- Ja! Det skal han da, konstaterer Patrick Nielsens manager.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: