Annonce:
Annonce:

Patrick Nielsen får nok: Her er hans helt geniale udfordring til Kessler

Patrick Nielsen vil meget gerne bokse mod Mikkel Kessler. Hans egen chef vil bare ikke have den kamp, og det får nu den kritiserede bokser til at svare yderst utraditionelt

Annonce:
Følg Boksning

Deres højhed!

Sådan starter Patrick Nielsen en fuldstændig usædvanlig udfordring til bokserivalen Mikkel Kessler, mod hvem han gerne vil bokse, efter at 'The Viking Warrior' meldte sit comeback.

For Albertslund-bokseren rimer og fabulerer sig gennem et helt genialt facebook-opslag, hvor Mikkel Kessler får den ene rimene jab og nyrestød efter det andet.

- Som en Viking Kriger De ofte over Atlanten drog, men aldrig nogen af de bedste slog!, lyder det med henvisning til Kesslers nederlag til André Ward i 2009.

- Vil De ikke bokse med en ung knægt fra Lunden, eller er De virkelig så bange for at få på munden?, lyder den klassiske 'er du en kylling'-udfordring fra Patrick Nielsen, der med Lunden selvfølgelig henviser til hjemstavnen Albertslund.

Patrick Nielsen facebook-rim

Annonce:

Patrick Nielsen og dennes manager Simon Lundt lancerede i denne uge en hemmelig plan for et dansk boksebrag mod Mikkel Kessler. Men siden da har Nielsen-lejren måtte lægge øre til sønderlemmende kritik.

- Lad os være ærlige… Patrick Nielsen har været igennem en vanskelig og hård periode siden hans flotte kamp mod Rudy Markussen. Dengang var scenen sat for ham til at udrette noget stort. Det er ikke udelukkede Patricks egen skyld.

Artiklen fortsætter under billeder
35216433.jpg 

- Han kom tilbage fra en skade og var enormt overvægtig. Men han leverede måske den værste boksepræstation i hans professionelle karriere senest mod Beibi Berrocal, sagde Kalle Sauerland til Ekstra Bladet og fortsatte.

- Så ligefrem at kræve en superkamp mod en tidligere firedobbelt verdensmester er helt desillusioneret. Alle, der ved noget omkring boksning, vil give mig ret, siger Suaerland og lægger dermed for alvor låg på spekulationerne om en fremtidig danskerduel i bokseringen, når Team Sauerlands 38-årige ’Viking Warrior’ gør comeback senere i år. Se hele hans kritik her

Også bokseekspert Claus Borre stillede sig uforstående overfor en kamp mellem Kessler og Nielsen. Læs hans hårde dom her

Kessler-Nielsen-kampen bliver trods Patrick Nielsens kreative forsøg aldrig til noget, men lidt gang i gaden har det da givet.

Hele historien: Sådan blev Mikkel til The Viking Warrior

Glem Patrick: Her er Kesslers ønskemodstander

Patrick Nielsen afstemning

TV: Her vinder Mikkel Kessler sin seneste sejr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: