Patrick Nielsen får nok: Her er hans helt geniale udfordring til Kessler

Patrick Nielsen vil meget gerne bokse mod Mikkel Kessler. Hans egen chef vil bare ikke have den kamp, og det får nu den kritiserede bokser til at svare yderst utraditionelt

Patrick Nielsen taler ud om sin vægt. Har været på kur hele livet.

Deres højhed!

Sådan starter Patrick Nielsen en fuldstændig usædvanlig udfordring til bokserivalen Mikkel Kessler, mod hvem han gerne vil bokse, efter at 'The Viking Warrior' meldte sit comeback.

For Albertslund-bokseren rimer og fabulerer sig gennem et helt genialt facebook-opslag, hvor Mikkel Kessler får den ene rimene jab og nyrestød efter det andet.

- Som en Viking Kriger De ofte over Atlanten drog, men aldrig nogen af de bedste slog!, lyder det med henvisning til Kesslers nederlag til André Ward i 2009.

- Vil De ikke bokse med en ung knægt fra Lunden, eller er De virkelig så bange for at få på munden?, lyder den klassiske 'er du en kylling'-udfordring fra Patrick Nielsen, der med Lunden selvfølgelig henviser til hjemstavnen Albertslund.

Patrick Nielsen og dennes manager Simon Lundt lancerede i denne uge en hemmelig plan for et dansk boksebrag mod Mikkel Kessler. Men siden da har Nielsen-lejren måtte lægge øre til sønderlemmende kritik.

- Lad os være ærlige… Patrick Nielsen har været igennem en vanskelig og hård periode siden hans flotte kamp mod Rudy Markussen. Dengang var scenen sat for ham til at udrette noget stort. Det er ikke udelukkede Patricks egen skyld.

Artiklen fortsætter under billeder

 

- Han kom tilbage fra en skade og var enormt overvægtig. Men han leverede måske den værste boksepræstation i hans professionelle karriere senest mod Beibi Berrocal, sagde Kalle Sauerland til Ekstra Bladet og fortsatte.

- Så ligefrem at kræve en superkamp mod en tidligere firedobbelt verdensmester er helt desillusioneret. Alle, der ved noget omkring boksning, vil give mig ret, siger Suaerland og lægger dermed for alvor låg på spekulationerne om en fremtidig danskerduel i bokseringen, når Team Sauerlands 38-årige ’Viking Warrior’ gør comeback senere i år. Se hele hans kritik her

Også bokseekspert Claus Borre stillede sig uforstående overfor en kamp mellem Kessler og Nielsen. Læs hans hårde dom her

Kessler-Nielsen-kampen bliver trods Patrick Nielsens kreative forsøg aldrig til noget, men lidt gang i gaden har det da givet.

Sport og Spil Den kommede brudgom: Sådan blev Mikkel til Viking Warrior

Foto: AP Sport og Spil Glem Patrick: Her er Kesslers ønskemodstander

Hvad synes du om Patrick Nielsens opslag på Facebook?

Se resultat

Hvad synes du om Patrick Nielsens opslag på Facebook?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

TV: Her vinder Mikkel Kessler sin seneste sejr

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen