Patrick Nielsen-kamp på plads: Møder særpræget modstander

Patrick Nielsen vil bokse sig endnu tættere på en VM-titelkamp, når han møder amerikanske Denis Douglin, der har som erklæret mål at blive første verdensmester trænet af sin mor

Patrick Nielsen er klar med første kamp siden sejren over Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen)
Patrick Nielsen er klar med første kamp siden sejren over Rudy Markussen (Foto: Jakob Jørgensen)

Bokseren Patrick Nielsen er klar til at gå i ringen igen, efter at han i december slog rivalen Rudy Markussen på knockout i tredje omgang.

Modstanderen bliver amerikaneren Denis Douglin, der i slutningen af maj ankommer til Danmark med en rekordliste på 20 sejre i 24 kampe.

- Efter min sidste kamp vil jeg gerne sende et signal med den her udfordring, siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse.

- Jeg vil ikke bare slå Douglin. Jeg vil rive ham over. Jeg ved, jeg er klar til at kæmpe om en VM-titel, men det er nu, at jeg skal bevise det, siger den 25-årige Albertslund-bokser.

Kampen i supermellemvægt mod den to år ældre Denis Douglin foregår den 28. maj ved et Nordic Fight Night-stævne i Kjellerup.

Amerikaneren går under kælenavnet 'Mommas Boy' (Mors dreng), og han har tænkt sig at ryste danskeren.

- Patrick er en tough fighter, men jeg føler, at jeg har, hvad der skal til for at slå ham, siger Douglin i pressemeddelelsen.

- Jeg har tænkt mig at tæve ham i hans egen baghave. Jeg er i god form, og jeg får rigtig hård sparring. Patrick får et chok!

- Vi forbereder os på alt. Hvis Patrick bokser beskidt, så bliver det beskidt. Hvis han vil slås, så lad os slås. Jeg er klar! Min plan er at blive verdensmester, og jeg ved, at jeg er en bedre bokser end Patrick, lyder det fra Douglin, der har som sit erklærede mål at blive den første verdensmester, der er trænet af sin mor!

Patrick Nielsens rekordliste lyder på 28 sejre i 29 kampe. 14 gange har danskeren stoppet sin modstander før tid.

Lolenga Mock vil gerne møde Patrick Nielsen, men det kommer han formentlig ikke til. Her ses han ved indvejningen til Danish Fight Night (Foto: Jakob Jørgensen)
Lolenga Mock vil gerne møde Patrick Nielsen, men det kommer han formentlig ikke til. Her ses han ved indvejningen til Danish Fight Night (Foto: Jakob Jørgensen)
 

Langer ud efter Palle og Nielsen
I pressemeddelelsen langer Nielsen-lejren også ud efter Mogens Palle og Brian Nielsen, der har forsøgt at få kamp i stand mellem Lolenga Mock og Nielsen. Blandt andet ved at tilbyde over en million kroner for kampen.

- Mit navn er blevet brugt af andre til at få omtale de seneste måneder. Det er en del af boksning, og jeg har været med så længe, at jeg ved, hvordan det fungerer. Jeg fokuserer kun på selv. Jeg stoler på, at min promotor og manager vil give mig de bedste kampe og med deres opbakning, ved jeg, at jeg kan blive verdensmester. Men lige nu handler det om Douglin.

Mogens Palle mener, at Kalle Sauerland og Team Sauerland forsøger at genere hans Danish Fight Night. (Fotomontage/Lars Poulsen og Jens Dresling) Boksning Ny Palle/Sauerland-konflikt: De er kun ude på at genere os

Patrick Nielsen-lejren vil ikke takke ja til Mogens Palles million-bud (Foto: Jakob Jørgensen) Boksning Dansk boksekrig: Patrick afviser million-bud

Canelo Alvarez (t.h.) kommer med garanti til at bokse et par af de største kampe i 2016, og en af dem kan meget vel blive braget mod Gennady Golovkin. (Foto: AP) Sport og Spil 10 boksebrag vi ønsker os i 2016

TV: Husker du Patrick-Rudy kampen? Gense højdepunkterne herunder

21 kommentarer
Vis kommentarer