Patrick Nielsen optaget i Satudarah

Den danske bokser er stadig 'prospect', fortæller han til BT

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Patrick Nielsen er blevet en del af rockerklubben Satudarah, fortæller han til BT.

Ekstra Bladet har for nylig beskrevet, hvordan bokseren har trænet flere Satudarah-medlemmer i en såkaldt ’Fight Club’. Her afviste han, at han var på vej til at blive medlem.

- Vi har ikke så meget at tale om, svarede Patrick Nielsen, da Ekstra Bladet kontaktede bokseren for at spørge til hans forhold til rockerklubben.

Læs hele den historie her:

Patrick Nielsen flankeret af de to Satudarah-medlemmer Vince Keyes (tv.) og Atypisk (th.). Privatfoto Krimi Patrick Nielsen træner rockere i kampsport

- Jeg har været kendt i 11 år, og jeg har taget mine hensyn til folk. Jeg har hørt på min del af folks bræk. Nu er jeg kommet til et sted i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv. Jeg føler, at jeg for én gangs skyld er på det rette sted. Folk kan sige om mig, hvad de vil. Jeg kommer ikke til at tage mig af det, siger han til BT.

Allerede for to uger siden kunne Ekstra Bladet beskrive, at Patrick Nielsen trænede en række medlemmer af Satudarah i kampsport i en klub, som medlemmerne havde døbt 'Fight Club' på de sociale medier. 
På billeder fra en træningssession ses bokseren posere sammen med flere medlemmer af rockergruppen. Den gang afviste bokseren, at han var trukket i klubbens vest. Foto: Privatfoto Krimi Afstumpet og forbudt: Sådan er Patrick Nielsens nye klub

Engang var han en af landets mest lovende boksere, men på det seneste har der været stille på den sportslige front.

Han har heller ikke fornyet sin bokselicens hos bokseunionen - læs mere her

Satudarah MC er betegnet som en kriminelgruppering af både EU og Europol. Også i Danmark er klubben kendt i forbindelse med flere sager om afpresning, dummebøder og vold.

Den kriminelle gruppering er desuden blevet forbudt ved lov i både Tyskland og Holland, hvor det straffes, hvis man bevæger sig rundt med klubbens insignia.

Ekstra Bladet kunne for to uger siden fortælle, at Patrick Nielsen trænede en række medlemmer af Satudarah i kampsport i en klub, som medlemmerne havde døbt 'Fight Club' på de sociale medier.

På billeder fra en træningssession ses bokseren posere sammen med flere medlemmer af rockergruppen, herunder den danske rapper Atypisk og den hollandske rapper Vince Keys, der begge er fuldgyldige medlemmer.

I den forbindelse spurgte Ekstra Bladet Patrick Nielsen, om han var ved at trække i klubbens rygmærke.

- Nej, det er jeg ikke. Det er bare nogle drenge, jeg træner, lød det dengang fra bokseren.

Se også: Rockere i retten: Sag om vold og dummebøde

I et interview med Ekstra Bladet har det 24-årige offer tidligere nedtonet Satudarahrockerens rolle i overfaldet, men nu erkender rockeren sin rolle i sagen, der udspillede sig sidste år. 
Arkivfoto Krimi Rocker tilstår i sag om afpresning og vold

Patrick Nielsen optræder i en musikvideo af A'typisk, som er medlem af Satudarah. Foto: PR Sport og Spil Har lille søn med: Topbokser i rockervideo

Sport og Spil Forbund i chok: Patrick-promotors voldtægts-fortid hemmeligholdt