Patrick Nielsens bedste 'knockout': Her er hans nye minibokser

Den danske stjernebokser Patrick Nielsen blev fredag far til en søn

Patrick Nielsen viser stolt scanningsbilleder frem. Nu er sønnen kommet godt til verden. Foto: Stine Tidsvilde
Patrick Nielsen viser stolt scanningsbilleder frem. Nu er sønnen kommet godt til verden. Foto: Stine Tidsvilde

Patrick Nielsen er i disse dage i fuld gang med at forberede til det store Nordic Fight Night-stævne, der finder sted den 21. januar i Struer Arena. Det bliver bokserens første kamp i et år, da en drilsk håndskade har sat ham ud af spillet.

Men alligevel må den danske hardhitter nok erkende, at der er andre ting, der løber med opmærksomheden. For fredag blev Patrick Nielsen nemlig far for første gang. Boksestjernen er blevet far til en lille dreng, og han lod alle sine Facebook-følgere få et glimt af den lille ny 'minibokser' på det sociale medie:

Patrick Nielsen afslørede i december nyheden om familieforøgelsen over for Ekstra Bladet, og den danske supermellemvægter udtalte ved den lejlighed, at han gerne vil have fire-fem børn, blandt andet fordi Patrick Nielsen selv har nydt godt af at vokse op med to brødre.

- Jeg glæder mig helt vildt. Vi skal have en dreng, så det er en minibokser. Han ligger allerede inde i maven og slår og sparker. Første gang, jeg så ham, blev jeg helt kulret. Det var næsten for meget for mig, fordi det var så sødt, og da jeg fik at vide, at det er en dreng, skreg jeg op. Det var lige før, jeg kneb en tåre, sagde Patrick Nielsen

- Mine børn skal opleve det samme broderskab, som mig og mine brødre havde. Det er noget, jeg aldrig selv ville undvære, for et bånd mellem brødre er noget helt specielt. Man er der for hinanden uanset hvad, og selv om vi har sloges og har gjort mange dumme ting sammen, så har vi altid kunne grine af det bagefter. Det er et mål for mig at videregive den følelse til mine børn.

Læs hele interviewet med Patrick Nielsen om forældrerollen her:

Patrick Nielsen og resten af hans familie kan til foråret opleves i TV3-programmet Danske kendte - 7. dec. 2016 - kl. 19:21 Bokse-Patrick afslører stor nyhed

Selv om Patrick Nielsen naturligvis er ovenud lykkelig for sin nye titel som far, så skal der ikke ryge mange nattetimer fra søvnen, før det kommende opgør ved Nordic Fight Night i Struer kan udvikle sig til et mareridtscomeback for danskeren.

Det er nemlig den colombianske knockoutkonge Beibi Berrocal (17-3, 16 KO’s), der står klar til at udfordre den nybagte far, der har en record på 28-1, 14KO's.

Sidst Patrick Nielsen var i bokseringen var tilbage i december måned i 2015 mod landsmanden Rudy Markussen. Patrick Nielsen vandt kampen på teknisk knockout.

Men det danske boksebrag bliver nok bedste husket for dens lidt kontroversielle afslutning. De danske fightere tiltalte nemlig hinanden som særdeles gode venner, da opgøret var ovre. En kæmpe kovendingen, eftersom de to boksere havde udvekslet tonsvis af skældsord, og det der er værre, under hele optakten til opgøret, som blev døbt: 'Ondt blod'.

Gense det dramatiske øjeblik, hvor Rudy Markussen sparker døren op til Patrick Nielsens pressemøde forud for kampen på lørdag imod Ruben Acosta. Og dramaet, der følger efter.

Patrick Nielsen får sit comeback 21. januar i Struer. Og det med en ny træner i ringhjørnet. (Foto: Stine Tidsvilde) Boksning - 10. jan. 2017 - kl. 22:11 Patrick Nielsen droppede sin træner: Pludselig var handskerne farvet pink

Boksning - 21. dec. 2016 - kl. 20:14 Har ikke bokset i et år: Her er Patricks modstander

Se også: Det elskede vi i 2016: Tørre reporter-tæsk og sex-skænderi

Patrick Nielsen skubber Rudy Markussen under indvejningen.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere