Patrick Nielsens ven skuddræbt i sommerhus: Jeg har mistet min bodyguard

- Jeg har mistet den storebror, jeg aldrig fik, siger en bevæget Patrick Nielsen, der er rystet oven på Jørgen Lunds pludselige død

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Der behøver ikke være langt i livet fra glæde og lykke til sorg og ulykke.

Det kan den professionelle bokser Patrick Nielsen i sandhed skrive under på. I fredags blev han far for første gang og oplevede derved en af livets største glæder og gaver. I weekenden mistede han en af sine nære venner.

42-årige Jørgen Lund, der blev skudt lørdag aften i et gulstenshus i nordvestsjællandske Veddinge Bakker, var nær ven til Patrick Nielsen.

- Det er en utrolig trist dag for mig. Jeg har næsten lige fået beskeden, siger Patrick Nielsen, mens stemmen knækker over undervejs.

- Han var en rigtig god ven. Ja, han var nærmeste som den storebror, jeg aldrig fik. Vi var meget ofte i kontakt og talte tit sammen, siger Patrick Nielsen.

Min elskede bror ❤ hvil i fred.. savner dig allerede! Gone but never forgotten..

Et billede slået op af Patrick Reinhard Nielsen (@bokserpatrick) den

Han var min bodyguard
Patrick Nielsen er tydeligvis meget påvirket af omstændighederne. Derfor har humøret været meget bedre end det er lige i øjeblikket hos bokseren her mandag eftermiddag, forud for han skal træne i Fitness.dk blot seks dage før sit comeback lørdag, hvor han møder Beibi Berrocal ved Team Sauerland-stævnet i Struer.

- Han passede altid på mig. Han var altid med til mine kampe og var nærmest som en slags bodyguard for mig, tilføjer Patrick Nielsen overfor Ekstra Bladet.

Patrick Nielsen var faktisk i kontakt med afdøde Jørgen Lund blot et par timer, før han blev skudt i villaen i Veddinge Bakker.

Patrick Nielsen sammen med Jørgen Lund og bror Micki (Foto: Lars Poulsen)
Patrick Nielsen sammen med Jørgen Lund og bror Micki (Foto: Lars Poulsen)
 

Skrev sammen få timer før drabet
- Vi skrev sammen på sms om lørdagen. Vi aftalte, han snart skulle holde min nyfødte søn. Ja, vi skulle snart ses, fortæller Patrick Nielsen.

Jørgen Lund blev svært kvæstet af skud lørdag, men først dagen efter ved middagstid blev han fundet af en yngre kvinde. Der blev tilsyneladende affyret skud gennem et vindue. Husets store ruder fik sat plader for mandag, så ingen kunne kigge ind bag politiets afspærringer.

Patrick Nielsen er storebror i familien Nielsen. Hans lillebror, 23-årige Micki Nielsen, er også professionel bokser. Han skal ikke i kamp før til marts.

Til gengæld har den mindste bror, 20-årige Kevin, ikke gjort karriere inden for professionel boksning. Han forsøgte sig for et par år siden med boksesporten, men han formåede aldrig at få en professionel kontrakt. Han er – lige som Patrick Nielsen - også blevet far for et par uger siden.

Boksning - 21. dec. 2016 - kl. 20:14 Har ikke bokset i et år: Her er Patricks modstander

Patrick Nielsen viser stolt scanningsbilleder frem. Nu er sønnen kommet godt til verden. Foto: Stine Tidsvilde Boksning - 14. jan. 2017 - kl. 08:57 Patrick Nielsens bedste 'knockout': Her er hans nye minibokser

Patrick Nielsen gør comeback i januar mod colombianeren Beibi Berrocal. Og det bliver med en ny gammel kending som træner. (Arkivfoto: Linda Johansen) Boksning - 10. jan. 2017 - kl. 18:26 Dropper samarbejde: Patrick Nielsen overrasker før comeback-brag

73 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere