Patrick om dopet bror: Han hyggebokser kun

Patrick Nielsen har kun et skuldertræk til overs for den dopingsag, hans lillebror Kevin er involveret i

Patrick Nielsen ærgrer sig over sin lillebrors dopingsag, selv om han blot 'hyggebokser'. (Foto: Linda Johansen).
Patrick Nielsen ærgrer sig over sin lillebrors dopingsag, selv om han blot 'hyggebokser'. (Foto: Linda Johansen).

Drømmen om et verdensmesterskab er smuldret for blot 18-årige Kevin Reinhard Nielsen på grund af doping, men ifølge hans storebror Patrick Nielsen er det ikke noget stort tab for bokseverdenen, at broderen nu risikerer fire års udelukkelse.

Han bokser nemlig mest for sjov, fastslog Patrick Nielsen onsdag ved pressemødet forud for lørdagens Nordic Fight Night.

- Jeg ville have prøvet at lede ham i den rigtige retning, hvis jeg vidste, hvad han gik og lavede. Han hyggebokser jo bare, så det er ikke noget med, at karrieren er ødelagt, sagde Patrick Nielsen.

- Det handler om, at vi alle sammen skal holde øje med, hvad vi stopper i munden. Vi kan alle sammen være uheldige at spise noget proteinpulver, som der er et eller andet ulovligt i. Det hører man tit om i udlandet.

Se også: Heftig bokse-tumult: 'Du er en fucking kylling, Rudy!'

- Det er selvfølgelig pisseærgerligt, men jeg har ikke så meget at gøre med det, og jeg har ikke snakket med ham endnu, sagde Patrick Nielsen.

- Er det ærgerligt, at han har brugt det, eller at han er blevet testet positiv?

- I virkeligheden har jeg kun fulgt med på sidelinjen, så jeg ved ikke noget om, hvad der er sket. Det er jo ikke noget, han har gået og råbt højt om, og jeg har desværre ikke hørt om det, så jeg kunne have stoppet ham, sagde Patrick Nielsen.

Se også: Patricks bror knaldet for doping

Patrick Nielsen og hans manager Simon Lundt Hansen fremhæver, at de er særdeles varsomme med Nielsens kosttilskud og hvad, han i øvrigt indtager. Tvivlsspørgsmål bliver afklaret gennem direkte kontakt til Anti-Doping Danmark. En ung 'hyggebokser' som lillebror Kevin er ikke lige så påpasselig, sagde Nielsen.

- I Sverige kan man bestille proteinpulver, som er på dopinglisten i Danmark, så hvis man ikke får tjekket sine ting ordentligt, så kan det gå galt. Og det er pisseærgerligt, når det sker, sagde Patrick Nielsen.

35 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere