Patrick til Dublin: Bokser VM-kamp til marts

Møder irske Andy Lee i kamp om WBO-bæltet i mellemvægt, skriver irske Daily Star

Patrick Nielsen jubler efter sin sejr over Tony Jeter for et år siden i Albertslund. Om et par måneder bokser han angiveligt i Dublin om WBO-bæltet (Foto: Jakob Jørgensen).
Patrick Nielsen jubler efter sin sejr over Tony Jeter for et år siden i Albertslund. Om et par måneder bokser han angiveligt i Dublin om WBO-bæltet (Foto: Jakob Jørgensen).

Han fik læsterlige klø, da han for et halvt år siden boksede på udebane i Moskva mod Dmitry Chudinov. Men røvfulden i det russiske har tilsyneladende ikke fået Patrick Nielsen til at betakke sig for nye tilbud om udebanekampe.

Og nu skulle der oven i købet være tale om en vaskeægte VM-kamp, idet irske Daily Star mener at vide, at Patrick Nielsen om et par måneder stiller op til en VM-kamp i mellemvægt mod den regerende WBO-mester Andy Lee.

Her kan du se Patrick Nielsens gøre comeback med en sejr efter sit nederlag i Moskva:

Det er blot en måned siden, at Andy Lee tog det eftertragtede bælte med en knockoutsejr i Las Vegas over russiske Matt Korobov og kampen mod Patrick Nielsen bliver således irerens første forsvar af titlen.

Ifølge Daily Star er der blot to datoer i spil til det dansk-irske stævnemøde, der er sat til at skulle blive udkæmpet i Dublins 3 Arena med plads til 14.500 tilskuere: Enten lørdag 14. marts eller lørdag 21. marts.

Når de to efter planen gå i ringen i Dublin om et par måneder, vil det ikke være første gang, Lee og Nielsen skal slå løs på hinanden. Ireren var nemlig på et ugelangt visit i København for små to år siden, da han forud for sit møde med amerikanske Darryl Cunningham sparrede med Patrick Nielsen, hvilket Ekstra Bladet skrev om her:

Andy Lee og Patrick Nielsen giver den gas i Butcher's Garage i Valby. Boksning Topbokser hjælper Patrick Nielsen

Andy Lee vil uden tvivl være den mest kompetente modstander hidtil i Patrick Nielsens karriere. Han har vundet 32 kampe og blot tabt to, og især hans seneste nederlag, i juni 2012, var mod en ægte verdensstjerne.

På Sun Bowl Stadium i El Paso, Texas, tabte Andy Lee på knockout i syvende omgang mod selveste Julio Cesár Chavez Jr. og samtlige tre dommere havde faktisk ireren til at føre på point, da han blev stoppet af kamplederen Laurence Cole.

Daily Star oplyser, at Andy Lee er stillet en løn på 2,5 mio. kroner i udsigt for at møde Patrick Nielsen, mens det ikke oplyses, hvor mange skillinger der vil være i kampen for den 23-årige Albertslund-fighter.

Det har ikke være muligt at få en kommentar fra Patrick Nielsen eller hans promotor Kalle Sauerland til historien om årets første store boksebrag med en dansker involveret.

0 kommentarer
Vis kommentarer